Un nou caz de înşelăciune prin metoda accidentul

Un nou caz de înşelăciune prin metoda accidentul
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Poliţiştii din cadrul Biroul de Investigaţii Criminale au identificat trei persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune, prin metoda ”accidentul”. Este vorba despre un bărbat de 28 de ani, încarcerat în Penitenciarul Galaţi şi două tinere de 17 şi 19 ani, ambele din municipiul Galaţi. Din verificările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că, în luna noiembrie 2017, bărbatul ar fi apelat telefonic două persoane cu vârste de 57 şi 80 de ani şi, pretinzând că este medic, le-ar fi comunicat că rudele acestora au fost rănite în accidente rutiere, fiind necesari bani pentru intervenţiile medicale. 

Victimele au fost determinate, în acest fel, să înmâneze tinerelor bănuite de complicitate la săvârşirea acestei fapte, sumele de de 5.300 de euro şi 3.000 de lei, respectiv 2.200 de lei.

Poliţiştii le-au depistat pe cele două tinere, pe raza municipiului Galaţi şi le-au condus la sediul poliţiei, pentru audieri.

În cauză, se continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune.

Citit 3387 ori Ultima modificare Vineri, 02 Martie 2018 00:33

2 comentarii

 • postat de Alecu
  Sâmbătă, 24 Februarie 2018 15:06
  109.100.109.***
  Batranii sunt obisnuiti cu tepele de la Antena 3!
  4
  12
  Raportează
 • postat de Razzy
  Sâmbătă, 24 Februarie 2018 09:18
  82.137.12.***
  Eu nu inteleg cum de mai sunt surprize de acest fel avand in vedere vechimea metodei. De ce numai la varstnici tine teapa asta ? Chiar aceasta categorie care are timp berechet, nu se informeaza deloc si stau toata ziua barfind lucruri politice si jucand table ? Sau la telenovele ? Cred ca ca odata cu pensionarea le dispare si materia cenusie, clarrr ! Ma enerveaza naivitatea acestor batrani total opusa poftei de scandal cand vine vorba de sustinerea PSD iar pe de alta parte ar fi manevrele care se fac in Penitenciarul Galati cu telefoanele mobile si cate salarii suplimentare isi scot gardienii prin traficul acestor dispozitive, cu toate ca s-ar putea instala fara probleme si cu costuri reduse, a unui dispozitiv de bruiaj GSM - dar nu se vrea, desigur !!!
  5
  18
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.