BĂTAIE cu cuțitul între scandalagiii din Micro 19. Doi tineri au ajuns la spital, unul dintre ei înjunghiat în burtă

BĂTAIE cu cuțitul între scandalagiii din Micro 19. Doi tineri au ajuns la spital, unul dintre ei înjunghiat în burtă
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

O încăierare în toată regula a avut loc vineri seară, 11 mai 2018, în Micro 19, în zona blocurilor G. Potrivit martorilor, totul a pornit de la o ceartă între doi tineri, de 25 și 28 de ani. Bărbatul de 25 de ani a scos un cuțit și l-a tăiat la mâna stângă pe cel cu care se certa. Apoi, vizibil speriat, a aruncat cuțitul și a încercat să fugă. În acel moment însă, un alt bărbat, în vârstă de 28 de ani, a ridicat arma albă și l-a înjunghiat pe tânărul de 25 de ani în abdomen. Soția bărbatului rănit la mână a asistat la toată tevatura și a suferit un atac de panică. Speriațiți, oamenii au sunat la 112, iar mai multe echipaje medicale și de ordine publică au sosit la fața locului. Medicii au constatat că rana bărbatului înjunghiat în abdomen era destul de severă, motiv pentru care l-au transportat de urgență la Spitalul Clinic Județean din apropierea blocurilor cu pricina. La același spital a ajuns și tânărul rănit la mână. Agresorul de 28 de ani a fost dus, în schimb, la poliție, pentru audieri.

”În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe, însă, în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale, se va stabili cu exactitate încadrarea faptelor”, a declarat comisarul șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Galați. 

În condițiile în care oricum echipajele de Ambulanță și cele ale SMURD sunt insuficiente, iar numărul cazurilor medicale la care acestea trebuie să intervină este foarte mare, la bătaia din zona blocurilor G a fost nevoie de câte un echipaj de la SMURD și de la Ambulanță.

BĂTAIE COLECTIVĂ în bar de la băutură insuficientă - CLICK AICI pentru detalii

Citit 8416 ori Ultima modificare Luni, 14 Mai 2018 09:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.