S-a ales cu trei acuzaţii în loc de una

S-a ales cu trei acuzaţii în loc de una
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului R.I., persoană fără calitate specială, pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită, contrabandă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Ancheta în acest caz a început pe 28 martie 2018, când un ofiţer din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea - I.T.P.F. Iaşi l-a depistat în trafic pe R.I., care avea asupra sa 24 de cartoane de ţigarete netimbrate, pentru care nu deţinea documente de provenienţă. Pentru a nu i se întocmi proces-verbal de contravenţie, inculpatul R.I. a remis unui poliţist de frontieră suma de 125 de euro, sumă introdusă de inculpat în buzunarul din portiera dreapta faţă a autospecialei de serviciu. Poliţistul de frontieră a refuzat mita şi a anunţat cazul la Direcţia Generală Anticorupţie.

Ulterior, cu ocazia cercetărilor, în urma verificării documentelor inculpatului, a fost identificată o dovadă de circulaţie, eliberată de I.P.J. Călăraşi - Serviciul Rutier Călăraşi la data de 4 martie 2018, din care rezultă că inculpatului R.I. i-a fost reţinut permisul de conducere categoriile B şi C,  dovada fiind eliberată cu drept de circulaţie pe o perioadă de 15 zile, până la data de 19 martie 2018.

În baza ordonanţelor de delegare emise de către procurorul de caz, lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi au efectuat mai multe acte procedurale în cauză.

Citit 2447 ori Ultima modificare Vineri, 05 Octombrie 2018 19:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.