Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

C.I., cu dublă cetăţenie (română şi R. Moldova), în vârstă de 37 de ani, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea - I.T.P.F. Iaşi. Bărbatul conducea un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Bulgaria.
În baza profilului de risc, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care a descoperit, ascunse în torpedoul mijlocului de transport şi în bagajele personale ale şoferului, 1.000 de ţigarete (50 de pachete), de diferite mărci, 44 litri de vodcă, diverse mărci, şi 200 litri de vin îmbuteliat, de proveninţă duty-free şi cu timbre de acciză Republica Moldova.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor descoperite, în valoare totală de 2.919 lei, şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu o amendă în valoare de 5.000 de lei.

Citit 783 ori Ultima modificare Luni, 19 Noiembrie 2018 19:19

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro