Neacordare de prioritate, patru maşini lovite
Foto: GSG

Neacordare de prioritate, patru maşini lovite
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

O gălăţeancă, în vârstă de 39 de ani, a rămas fără permis pentru următoarele 60 de zile, după ce nu a acordat prioritate într-o intersecţie. Femeia circula cu autoturismul dinspre strada Roşiori spre Prelungirea Traian şi, când a vrut să vireze la stânga, nu a acordat prioritate unui autoturism care venea dinspre bulevardul Marii Uniri. Cele două autoturisme s-au ciocnit, iar şoferiţa, în vârstă de 21 de ani, aflată la volanul autoturismului lovit, a pierdut controlul asupra direcţiei, ajungând pe contrasens, unde a lovit o autospecială a Poliţiei Locale Galaţi, aceasta ricoşând într-un alt vehicul care era parcat.

"Evenimentul a fost înregistrat ca tamponare, nefiind persoane rănite", ne-a explicat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Şoferiţa vinovată va fi pieton în următoarele două luni şi va avea de plătit, în termen de 15 zile, o amendă de 435 de lei.

"Cel mai important este faptul că accidentul nu s-a soldat cu victime. Aşteptăm evaluarea pagubelor materiale", ne-a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Citit 4478 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Noiembrie 2018 23:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.