Scandal în trafic pe o stradă din Galați. Șofer fugărit cu cuţitul

Scandal în trafic pe o stradă din Galați. Șofer fugărit cu cuţitul

Bărbatul de 32 de ani a scos un cuţit din buzunar şi a început să îl fugărească pe şofer
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Scandal în trafic pe strada Henri Coandă, din Micro 39, după ce un şofer i-a atras atenţia unui bărbat că încurcă traficul pietonal şi îşi pune viaţa în pericol. Bărbatul, care circula pur şi simplu prin mijlocul intersecţiei, nu a  primit prea bine apostrofarea şi a devenit recalcitrant.

Acesta a fost motivul pentru care şoferul, un tânăr de 22 de ani din Galaţi, a coborât din autoturism şi a încercat să îl imobilizeze pe cel care încurca traficul. De aici şi până la scandal a fost doar un pas. Astfel, cel apostrofat a scos din buzunar un cuţit, cu care a încercat să îl înjunghie pe şofer. Tânărul a reuşit să se ferească şi a fugit, fiind urmărit însă de agresor. Totul s-a întâmplat sub privirile speriate ale trecătorilor, întregul incident fiind suprins şi de camerele de supraveghere din trafic.

Conflictul a fost oprit de poliţişti locali din cadrul Serviciului Control Activităţi Comerciale, care se aflau în zonă. "Poliţiştii locali l-au depistat în staţia de autobuz de pe strada Henri Coandă pe numitul C.V., de 32 de ani, din Galaţi, care a încercat să-l înjunghie cu un cuţit, pe numitul G.D., de 22 de ani, din Galaţi. Incidentul a avut loc după ce numitul G.D., conducător auto, i-a atras atenţia lui C.V. că îngreunează traficul rutier prin prezenţa lui pe carosabil. Îi sfătuim pe gălăţeni să nu îşi facă dreptate singuri, ci să apeleze la poliţiştii de la naţională, la numărul unic de urgenţă 112, sau la poliţiştii locali, la numărul 955", ne-a declarat Petrică Hahui, directorul Poliţiei Locale Galaţi.

Poliţiştii locali l-au imobilizat pe agresor şi l-au condus la sediul instituţiei, unde a fost întocmit un proces-verbal de constatare a infracţiunii flagrante. În faţa oamenilor legii, bărbatul de 32 de ani a recunoscut că l-a fugărit pe tânărul de 22 de ani şi că avea asupra lui un cuţit.

Persoana în cauză, partea vătămată şi bunul corp delict au fost predate Poliţiei Naţionale, în vederea continuării cercetărilor.

Citit 13985 ori Ultima modificare Vineri, 01 Februarie 2019 01:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.