Condamnat la Bacău pentru înșelăciune prin metoda accidentul, depistat pe străzile din Galați

Condamnat la Bacău pentru înșelăciune prin metoda accidentul, depistat pe străzile din Galați
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Un tânăr, în vârstă de 29 de ani, dat în urmărire după ce a fost condamnat de Curtea de Apel Bacău, a fost depistat, în trafic, vineri după amiază, de un echipaj al Jandarmeriei Galați. Bărbatul avea pe numele său un mandat de arestare preventivă, fiind cercetat penal într-un dosar de înșelăciune prin metoda ”accidentul”. ”Un echipaj de jandarmerie, sprijinit de către polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Galați au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din Galați cu antecedente penale, pe numele căruia era emis un mandat de arestare, din anul 2018, emis de Curtea de Apel Bacău”, ne-a declarta Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galați.

Gălățeanul are de executat o pedeapsă privativă de libertate, de nouă ani și șapte luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, având ca mod de operare metoda „accidentul”. Tânărul nu este la prima abatere, el fiind arestat, în anul 2009 pentru tentativă de omor.

După efectuarea actelor procedurale, jandarmii gălățeni împreună cu polițiști din cadrul Biroului Urmăriri l-au condus pe gălățean la Penitenciarul Galați, în vederea executării pedepsei.

Citit 3315 ori Ultima modificare Marți, 12 Februarie 2019 00:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.