Prinsă a doua oară, s-a ales cu dosar penal

Prinsă a doua oară, s-a ales cu dosar penal
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Folteşti - I.T.P.F. Iaşi, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe DN 26, pe raza localităţii de frontieră Vlădeşti, judeţul Galaţi, un autovehicul marca Volkwagen Passat, înmatriculat în Bulgaria. Autoturismul era condus de o persoană de sex feminin, C. N., în vârstă de 33 de ani, cu dublă cetăţenie română şi Republica Moldova.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia poliţiştii de frontieră au descoperit, în portbagajul autoturismului, cantitatea de 90 de kilograme de peşte proaspăt.

Cu privire la cele constate, femeia a declarat că a achiziţionat bunurile cu intenţia de a le comercializa într-o piaţă din municipiul Galaţi.

În timpul cercetărilor, oamenii legii au stabilit faptul că tânăra a mai fost depistată, la sfârşitul anului trecut, transportând ilegal, în portbagajul autoturismului, cantitatea de 90 de kilograme de peşte proaspăt, de diferite specii, 52 de kilograme de peşte afumat, şase sticle de vin spumant  şi 161 pachete de ţigarete, diverse mărci, de provenienţă Duty Free, ascunse în plafoniera autoturismului.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării întregii cantităţi de peşte, în valoare totală de 2.470 de lei, iar pe numele femeii a fost întocmit dosar penal.

Citit 2325 ori Ultima modificare Duminică, 17 Martie 2019 13:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.