Infracţiuni în preajma Crăciunului

Infracţiuni în preajma Crăciunului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Au dat iama în păduri - oamenii şi copacii furaţi de ei *

Grigore I., din comuna Valea Moldovei, judeţul Suceava, comercializa, fără documente de provenienţă, 24 de pomi de Crăciun. Bărbatul a fost sancţionat cu 120 lei, fiindu-i confiscaţi toţi pomii de Crăciun.

Amenzi pentru artificii

Verificările la un magazin din Galaţi au dovedit că administratorul Gigel V., de 55 ani, vindea artificii de tort şi artificii pentru pomul de Crăciun, fără a deţine autorizaţie de comercializare. Bărbatul a fost sancţionat, produsele pirotehnice fiindu-i confiscate.

Un pom, 21 de pomi, toţi pomii

Gălăţeanul Jan C. vindea brazi, dar fără autorizaţie. Lucru pentru care i s-a dat o sancţiune de 120 lei, şi i-au fost confiscaţi 21 de brazi, în valoare de 525 lei.

Jos lumânările!

Gălăţeanca Andreea F., de 21 ani, vindea lumânări cu amestecuri pirotehnice clasa I, fără autorizaţie. Pentru fapta sa, tânăra a fost sancţionată cu 2.000 lei, fiindu-i confiscate 112 lumânări, în valoare totală de 656 lei.

Jefuită în plină stradă

Poliţia Tecuci a fost sesizată telefonic luni, de către localnica Vasilica I., de 44 ani, în legătură cu faptul că în timp ce femeia se afla pe strada 1 Decembrie 1918, a fost lovită de către un necunoscut si tâlhărită de geanta în care avea bunuri în valoare de 1.000 lei.

A fost prins Sandu C., de 27 ani, din comuna Corod, asupra căruia a fost găsită geanta furată şi care şi-a recunoscut fapta. Tânărul are dosar penal pentru tâlhărie.

Griviţa - răpirea RCA-ului

Costel C., din Griviţa, a sesizat luni faptul că în noaptea de duminică spre sâmbătă, a lăsat maşina pe o stradă din comuna Griviţa, iar când a revenit la autoturism l-a găsit cu geamurile laterale sparte, din interior dispărând poliţia RCA şi alte bunuri personale.

Verificările au stabilit că suspectul este consăteanul Irinel C., de 24 ani, pe numele acestuia făcându-se dosar penal.

Tecuci - ghinion, numele tău e maşină neînmatriculată!

Tecuceanul Spiridon P., de 59 ani, a fost oprit la control de Poliţie în timp ce îşi conducea maşina - neînmatriculată - pe strada Ecaterina Teodoroiu, din localitate. Bărbatul are acum dosar penal.

Citit 674 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.