A muşcat un poliţist de braţ, ca să scape de arest

A muşcat un poliţist de braţ, ca să scape de arest
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au finalizat cercetările într-un dosar în care două persoane au fost acuzate de furt, ultraj lovire şi alte violenţe. La finalul anchetei, procurorii au dispus trimiterea în judecată a celor două persoane.

Este vorba despre Adrian Năstase şi T.F., ambii aflaţi în arest preventiv, aceştia fiind acuzaţi de furt calificat în formă continuată, ultraj prin ameninţare şi lovire şi lovire sau alte violenţe, faptele fiind săvârşite în noaptea de 4 spre 5 aprilie a.c..

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut faptul că „inculpatul Adrian Năstase, împreună cu inculpatul minor T.F., folosind o şurubelniţă, au spart baraca persoanei vătămate B.I. şi maşinile persoanelor vătămate M.G., G.A şi M.M. de unde au sustras mai multe bunuri, respectiv un modulator radio, un memory stick, lanternă, cabluri de încărcător pentru telefoane mobile, o sticlă cu vin, un trabuc, un pachet de cafea, un sport optic, un cartuş de ţigări, o pilă, o sticlă cu ţuică şi un parfum”.

Cei doi au fost prinşi în flagrant chiar în momentul în care dădeau una dintre spargeri. La vederea oamenilor legii, inculpaţii au fuguit de la locul faptei.

„Fiind surprinşi în flagrant delict la comiterea unei dintre fapte, inculpaţii au fugit de organele de poliţie din cadrul Secţiei 3, iar când inculpatul Năstase Adrian a fost ajuns din urmă şi imobilizat în vederea încătuşării, de un agent de poliţie şi de un elev aflat în practică, i-a muşcat de braţ şi antebraţ, pentru a împiedica conducerea la sediul Secţiei 3 Poliţie”, se mai artă în rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Adrian Năstase nu se află la prima abatere, el fiind, la momentul comiterii faptei, cunoscut cu antecedente penale. Acesta fusese liberat la termen din măsura educativă a internării într-un centru de detenţie.

Ambii inculpaţi vor răspunde acum în faţa magistraţilor de la Judecătoria Galaţi, urmând ca instanţa de judecată să decidă şi ce pagube trebuie să plătească aceştia, în condiţiile în care, pe parcursul urmăririi penale, persoanele vătămate s-au constituit parte civilă în cauză.

Citit 3920 ori Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2019 00:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.