Cu broboada pe cap

Cu broboada pe cap
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Maria şi Sebastian sunt căsătoriţi de cinci ani de zile. Zile în care mariajul lor, în loc să se consolideze, s-a cam sfârşit. De când s-au căsătorit şi până când au ajuns în faţa instanţei, cei doi soţi au avut foarte multe divergenţe.

Maria însă a tot sperat că bărbatul ei se va schimba şi că va trăi şi zile mai fericite alături de jumătatea sa şi de copilul lor de trei ani. Speranţa, însă, i s-a spulberat în cele din urmă, aşa că a apelat la judecătorii gălăţeni pentru a scăpa de viaţa de cuplu.

În dosarul de divorţ există şi motivarea Mariei pentru intentarea divorţului:

„Atitudinea lui faţă de mine a devenit, în ultimul timp, de nesuportat, adresându-mi prin întreg comportamentul lui un tratament inuman şi afirmând că nu sunt decât o cârpă”.

„Din motive pe care nu le-am înţeles până acum, cu aproximativ un an în urmă, soţul meu mi-a spus că mie nu o să-mi fie bine niciodată în viaţă”, şi-a început femeia povestea în faţa judecătorilor.

Chiar dacă, în mare, comportamentul soţului n-a fost nemapomenit pe parcursul celor cinci ani de căsătorie, Maria spune că situaţia a devenit mai gravă în momentul în care a apărut şi gelozia.

„A început să fie foarte gelos şi să îmi reproşeze că port rochii prea scurte, fuste prea mulate sau bluze mult prea decoltate. Nu am exagerat niciodată cu îmbrăcatul, dar sunt încă tânără, iar dacă nu port acum o fusta mai scurtă când voi putea să o fac? Când voi avea 60 de ani?”, a adăugat femeia.

Gelozia soţului era alimentată şi de soacra Mariei. „Soacra mea îmi tot repeta că ar trebui să îmi pun o broboadă pe cap că doar sunt femeie măritată”.

„Mai mult decât atât, mama lui îi povestea tot felul de chestii ireale, cum că plec de acasă şi uit de copil. Trebuie să precizez că doar eu am grijă de cel mic, pentru că soţul meu nu mai contribuie de foarte mult timp cu bani în casă”.

Şi cu soţul şi cu soacra în cap, în loc de broboadă, Maria a ajuns la capătul răbdării. Dosarul Mariei nu s-a terminat încă, au fost audiaţi şi martorii, aşa că femeia aşteaptă încă să primească dreptate din partea judecătorilor şi să obţină custodia copilului.

Citit 1483 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.