Accident de circulație pe strada Domnească. O persoană a rămas încarcerată

Accident de circulație pe strada Domnească. O persoană a rămas încarcerată
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Grav accident de circulație, duminică noapte, la intersecția străzii Domnească cu strada Radu Negru. În incident, au fost implicate două mașini, una dintre ele ajungând pe trotuar. Martorii au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat de urgență o ambulanță SMURD și două autospeciale din cadrul ISU Galați.

Conform reprezentanților ISU Galați, la fața locului a fost găsită o persoană încercerată, fiind nevoie de echipa de la descarcerare pentru extragerea victimei.

”După extragerea victimei încarcerate, aceasta a fost predată cadrelor medicale de pe ambulanța SMURD, pentru că prezenta un posibil traumatism toracic și escoriații în zona feței. Ulterior, victima a fost transportată de urgență la Spitalul de Urgență „Sf. Andrei” din Galați pentru consult și tratament de specialitate”, ne-a explicat Dan Ionașcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

La fața locului, a ajuns și un echipaj de la Poliția Rutieră, oamenii legii urmând să stabilească împrejurările exacte în care a avut loc accidentul. În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească care dintre șoferi este vinovat.

Citit 7668 ori Ultima modificare Marți, 06 August 2019 19:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.