Accident grav. Un gălăţean care a adormit la volan a băgat în spital cinci persoane. Dosar penal

Accident grav. Un gălăţean care a adormit la volan a băgat în spital cinci persoane. Dosar penal
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Un grav accident rutier, soldat cu rănirea a cinci persoane, printre care şi un copil de numai 4 ani, a avut loc luni, 12 august 2019, pe DE 584, în localitatea brăileană Valea Cânepii. Vinovat de impactul care a antrenat trei maşini a fost, potrivit poliţiştilor brăileni, un tânăr în vârstă de 20 de ani din Galaţi, care care ar fi adormit la volan.

Maşina, care s-ar fi deplasat cu viteză, a pătruns pe contrasens, unde a acroşat o altă maşină, condusă regulamentar de un vasluian de 34 de ani, după care a lovit frontal un alt autoturism, la volanul căruia se afla un brăilean de 51 de ani.

În urma impactului, au fost răniţi şoferul din Galaţi şi o pasageră în vârstă de 18 ani, precum şi şoferul din Brăila şi doi pasageri din maşina acestuia, printre care o fetiţă de 4 ani. Toţi au fost preluaţi de echipajele medicale de urgenţă şi transportaţi la spital.

Niciunul dintre şoferii implicaţi nu consumase alcool, susţin surse din cadrul anchetei, care au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Din cauza accidentului şi a cercetărilor la faţa locului, traficul pe drumul european a fost blocat timp de trei ore, maşinile circulând pe rute alternative.

Citit 7656 ori Ultima modificare Marți, 13 August 2019 11:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.