Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, au oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Vlădeşti – judeţul Galaţi, un autoturism marca Dacia Logan, condus de gălăţeanul M.O., în vârstă de 51 de ani.
În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia poliţiştii de frontieră au descoperit 800 de ţigarete (40 pachete) şi patru sticle cu alcool, de provenienţă Duty free, precum şi patru recipiente din plastic ce conţineau 120 litri de motorină. 
Un alt contrabandist a fost oprit în trafic, pe o arteră din municipiul Galaţi, de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Galaţi. Este vorba despre gălăţeanul N.S., în vârstă de 47 de ani, care sa afla la volanul unui autoturism marca Opel Astra. În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit în autoturismul bărbatului 560 de ţigarete (28 pachete), diferite mărci, de provenienţă duty-free şi 29 perechi de încălţăminte sport cu însemnele unor mărci cunoscute, care sunt susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de 5.800  lei.
În ambele cazuri, a fost luată măsura ridicării în vederea continuării cercetărilor, a întregii cantităţi de bunuri, în valoare totală de 7.606 lei şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Citit 1052 ori Ultima modificare Luni, 26 August 2019 17:49

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro