Contrabandişti opriţi în trafic de poliţiştii de frontieră

Contrabandişti opriţi în trafic de poliţiştii de frontieră
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, au oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Vlădeşti – judeţul Galaţi, un autoturism marca Dacia Logan, condus de gălăţeanul M.O., în vârstă de 51 de ani.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia poliţiştii de frontieră au descoperit 800 de ţigarete (40 pachete) şi patru sticle cu alcool, de provenienţă Duty free, precum şi patru recipiente din plastic ce conţineau 120 litri de motorină. 

Un alt contrabandist a fost oprit în trafic, pe o arteră din municipiul Galaţi, de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Galaţi. Este vorba despre gălăţeanul N.S., în vârstă de 47 de ani, care sa afla la volanul unui autoturism marca Opel Astra. În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit în autoturismul bărbatului 560 de ţigarete (28 pachete), diferite mărci, de provenienţă duty-free şi 29 perechi de încălţăminte sport cu însemnele unor mărci cunoscute, care sunt susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de 5.800  lei.

În ambele cazuri, a fost luată măsura ridicării în vederea continuării cercetărilor, a întregii cantităţi de bunuri, în valoare totală de 7.606 lei şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Citit 1550 ori Ultima modificare Luni, 26 August 2019 17:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.