Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

La Oancea s-au prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de control, T.I., cu cetăţenie bulgară şi Republica Moldova, în vârstă de 34 de ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen Sharan, înmatriculat în Lituania şi o femeie, S.I., cu cetăţenie bulgară şi Republica Moldova, în vârstă de 27 de ani, conducând un autoturism marca BMW X5, înmatriculat în Lituania. 

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurărilor tip “Carte Verde” prezentate la control de cele două persoane, pentru autoturismele în cauză, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că documentele nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, fiind false.

Cu privire la cele constatate, ambele persoane au declarat că au achiziţionat recent autoturismele şi nu aveau cunoştinţă despre faptul că asigurările prezentate la control nu ar fi fost autentice.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals.

Citit 1646 ori Ultima modificare Vineri, 30 August 2019 13:10

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro