Un agent de pază este cercetat după ce a lovit, în plină stradă, un bărbat
Foto: captură video

Un agent de pază este cercetat după ce a lovit, în plină stradă, un bărbat
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, angajat al unei firme de pază, a ajuns la poliție, vineri seară, după ce a lovit un gălățean. Totul a început după ce gălățeanul, un bărbat în vârstă de 48 de ani, aflat în stare de ebrietate, a provocat scandal într-o unitate de alimentație publică, de pe strada Siderurgiștilor. Administratorul societății a apăsat butonul de panică și, în scurt timp, la fața locului a ajuns agentul de pază.

”La fața locului a ajuns un angajat al unei societăți de pază autorizate. Deși bărbatul care provocase scandalul părăsise deja barul, agentul de pază a avut un conflict verbal cu acesta, motiv pentru care l-a lovit cu pumnul în zona feței”, susțin reprezentanții IPJ Galați.

Incidentul a fost filmat de un trecător, iar imaginile au ajuns în mediul on-line. Pe baza acestor imagini, polițiștii l-au identificat pe agentul de pază și l-au dus la audieri.

”Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă”, mai arată reprezentanții IPJ.

Citit 7263 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Octombrie 2019 19:27

3 comentarii

 • postat de Ion
  Sâmbătă, 05 Octombrie 2019 06:32
  109.166.132.***
  Într-adevăr, agenții de pază nu-și cunosc fișa postului. Nici eu nu știu care este rolul lor de "protecție". Poate nici patronii care angajează firme de pază habar nu au care este limita de competență a acestor agenți. Până la urmă care este rolul agenților de pază? Viața Liberă, un mic articol despre acest subiect?
  0
  8
  Raportează
 • postat de Claudiu
  Vineri, 04 Octombrie 2019 22:49
  5.13.140.***
  Foarte bine, nu era necesar acel pumn.
  0
  16
  Raportează
 • postat de Gigi Turcu
  Vineri, 04 Octombrie 2019 21:54
  5.13.168.***
  Purtare abuziva? Eu zic ca unii agenti de securitate nu isi cunosc din pacate din fisa postului. De lovire si alte violente, a-ti auzit domnilor?
  0
  17
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.