Şi-a cumpărat permis de conducere din Moldova

Şi-a cumpărat permis de conducere din Moldova
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti - I.T.P.F. Iaşi, pe timpul unei misiuni specifice, au oprit, în localitatea de frontieră Frumuşiţa, un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în România, condus de gălăţeanul R.C., în vârstă de 35 de ani.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Republica Moldova. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, oamenii legii au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că permisul de conducere în cauză este fals, iar bărbatul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a obţinut documentul de la o persoană din Republica Moldova, ale cărei date de identitate nu le cunoaşte, în schimbul sumei de 800 de euro. În urma constatării, poliţiştii de frontieră au deschis un dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă  permis de conducere şi uz de fals.

Citit 898 ori Ultima modificare Luni, 14 Octombrie 2019 17:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.