Amendat pentru că vindea carne expirată

Amendat pentru că vindea carne expirată

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

În urma unui control efectuat la o societate comercială cu punct de lucru în Galaţi, pe strada Nae Leonard, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Activităţi Comerciale au constatat că în locaţia respectivă se desfăşoară activitate de alimentaţie publică, respectiv restaurant, fără autorizaţie.

De asemenea, în urma verificărilor în spaţiul de depozitare (frigider), au fost găsite produse alimentare (carne de porc şi de pui) şi lămâi parţial mucegăite, produse pentru care nu s-a putut determina termenul de valabilitate.

Operatorul economic a fost sancţionat contravenţional, cu o amendă în valoare de 15.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990, pentru punerea la vânzare de produse cu termenul de valabilitate expirat.

Citit 2305 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Octombrie 2019 09:03

1 comentariu

 • postat de Valentin Popa Miercuri, 30 Octombrie 2019 14:34 5.13.255.*** Link la comentariu
  0
  4

  Este halucinant sa citesti ca restaurantul respectiv, FUNCTIONA FARA AUTORIZATIE, pe ce lume traim oare? cum e posibil sa functioneze o locatie de alimentatie publica, fara autorizatie?
  MAI SUNT LEGI FUNCTIONALE IN TARA ASTA?
  MAI SUNT ORGANE DE CONTROL IN TARA ASTA?
  CE SE INTAMPLA OAMENI BUNI?
  Ne intoarcem la anii 90 cand ficare iesea in fata blocului si isi punea de un garaj....acolo suntem stimati ,,conducatori,, ai urbei....

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro