Amendat pentru că vindea carne expirată

Amendat pentru că vindea carne expirată
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În urma unui control efectuat la o societate comercială cu punct de lucru în Galaţi, pe strada Nae Leonard, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Activităţi Comerciale au constatat că în locaţia respectivă se desfăşoară activitate de alimentaţie publică, respectiv restaurant, fără autorizaţie.

De asemenea, în urma verificărilor în spaţiul de depozitare (frigider), au fost găsite produse alimentare (carne de porc şi de pui) şi lămâi parţial mucegăite, produse pentru care nu s-a putut determina termenul de valabilitate.

Operatorul economic a fost sancţionat contravenţional, cu o amendă în valoare de 15.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990, pentru punerea la vânzare de produse cu termenul de valabilitate expirat.

Citit 3096 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Octombrie 2019 09:03

1 comentariu

 • postat de Valentin Popa
  Miercuri, 30 Octombrie 2019 14:34
  5.13.255.***
  Este halucinant sa citesti ca restaurantul respectiv, FUNCTIONA FARA AUTORIZATIE, pe ce lume traim oare? cum e posibil sa functioneze o locatie de alimentatie publica, fara autorizatie?
  MAI SUNT LEGI FUNCTIONALE IN TARA ASTA?
  MAI SUNT ORGANE DE CONTROL IN TARA ASTA?
  CE SE INTAMPLA OAMENI BUNI?
  Ne intoarcem la anii 90 cand ficare iesea in fata blocului si isi punea de un garaj....acolo suntem stimati ,,conducatori,, ai urbei....
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.