Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În primele nouă luni ale anului 2019, agenţii din cadrul serviciului Control Activităţi Comerciale şi Evidenţa Persoanelor au aplicat un număr de 1.149 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 773.940 de lei. În 229 dintre cazuri, ca măsură complementară, s-a dispus confiscarea mărfii, fiind vorba de produse în valoare de peste 25.000 de lei (9.060 ţigarete de diferite mărci, 260 litri de băuturi alcoolice, peste 1.000 kilograme de produse de origine animală (peşte, carne pasăre, icre, branză etc.) şi/sau nonanimală (legume, fructe etc.), 228 bucăţi produse nealimentare (cricuri, seturi chei, cuţite etc.). De asemenea, în cazul a şase operatori economici, s-a dispus măsura de suspendare a activităţii.
Trebuie precizat faptul că poliţiştii locali din cadrul serviciului Control Activităţi Comerciale şi Evidenţa Persoanelor au depistat zece persoane suspecte de comiterea infracţiunii de contrabandă, ocazie cu care au fost predate către IPJ Galaţi peste 8.700 de ţigarete, de diferite mărci.
Totodată, în primele nouă luni ale anului 2019, au fost întocmite peste 4.000 de procese verbale în urma stabilirii situaţiei persoanelor pe numele cărora au fost emise invitaţii de către SPCLEP Galaţi, persoane care aveau actul de identitate expirat sau care, la împlinirea vârstei de 14 ani, nu au solicitat eliberarea acestuia.

Citit 4715 ori Ultima modificare Luni, 04 Noiembrie 2019 17:06

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro