Motorina de la Ecosal, furată pentru muncile câmpului

Motorina de la Ecosal, furată pentru muncile câmpului
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un şofer este cercetat penal după ce a fost prins de jandarmi în timp ce sustrăgea motorină din rezervorul autospecialei de transport gunoi. Bărbatul, angajat al SC Ecosal SA, a fost depistat pe strada Garofiţei de o patrulă a Jandarmeriei Galaţi, ceea ce le-a atras atenţia militarilor fiind un furtun care ieşea din rezervorul vehiculului, precum şi mai multe bidoane de cinci litri cu un lichid ce părea a fi combustibil, aşezate alături. Întrebat despre motivul prezenţei sale în acel loc, bărbatul le-a spus jandarmilor că aştepta excavatorul să îi încarce gunoiul în maşină. Nu la fel de inofensivă a fost şi explicaţia privind existenţa bidoanelor cu motorină, pe care s-a chinuit să le dosească într-un loc ascuns al autospecialei.

"Referitor la bidoanele de motorină găsite asupra sa, şoferul a spus că le-a scos din rezervorul maşinii de serviciu cu intenţia de a le duce la părinţi, la ţară, pentru activităţile gospodăreşti de primăvară. La faţa locului a fost chemat un reprezentat al societăţii care deţine mijlocul de transport şi căruia i-a fost predată întreaga cantitate de motorină", explică lt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi. Şoferul a fost condus la Secţia 3 Poliţie, unde i s-a întocmit dosar penal pentru furt.

El riscă să fie sancţionat şi de societatea al cărei angajat este. "Nu putem tolera o astfel de abatere. Urmează ca şeful de secţie să întocmească un raport, iar apoi vom întruni o comisie de cercetare disciplinară, care va analiza cazul şi va propune o sancţiune. Angajatul în cauză nu mai are nicio abatere", ne-a declarat Mirela Furtună, directorul general al Ecosal SA.

Citit 3439 ori Ultima modificare Marți, 18 Februarie 2020 23:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.