Mamă moldoveancă escrocată de compatrioţi

Mamă moldoveancă escrocată de compatrioţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Basarabeanca Angela G., şi copiii ei de 7 şi 15 ani, au vrut să intre în România pe la Giurgiuleşti, scopul final fiind să ajungă în Italia.

La o verificare amănunţită a permiselor de şedere, s-a constatat că actele copiilor nu au niciun element de siguranţă caracteristic unui astfel de document. De asemenea, autorităţile din Italia au confirmat că documentele respective nu figurează în bazele lor de date.

Angela G. a declarat ca nu ştia că permisele sunt false, deoarece a primit personal cele doua permise de la un moldovean căruia i-a dat documentele necesare şi suma de 1.500 de euro. Poliţiştii de frontieră i-au făcut dosar penal, femeia fiind cercetată pentru uz de fals.

Oancea. Vând CNP

Andrian T., de 25 de ani, vroia să intre în România pe la Oancea, ca pasager într-un Audi. Paşaportul său avea însă fila informatizată contrafăcută. Nici CNP-ul nu era atribuit vreunei persoane.

Omul a recunoscut în final că a cumpărat paşaportul cu 1.000 de euro. Acum are dosar pentru uz de fals, complicitate la fals material, fals privind identitatea şi tentativa de trecere ilegală a frontierei de stat.

Citit 710 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.