Vindea flori pe trotuar

Vindea flori pe trotuar

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
2 comentarii

În urma unui control efectuat la o societate comercială, cu punct de lucru în Galaţi, pe strada Strungarilor, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Activităţi Comerciale au constatat că în locaţia respectivă se desfăşoară activitate de comerţ cu flori, fără a fi respectate condiţiile prevăzute în licenţa de ocupare a domeniului public. Persoana juridică a fost sancţionată contravenţional, cu o amendă în valoare de 2.000 de lei, conform prevederilor HCL 728/2017.

Citit 1198 ori Ultima modificare Luni, 09 Martie 2020 19:02

2 comentarii

 • postat de ady Joi, 12 Martie 2020 09:54 5.2.205.*** Link la comentariu
  0
  1

  Toti agentii care vand cu marfa in strada pe Aleea Cmoertului ar trebui amendati. Este total insalubru si inestetic. Dar cine sa vada? Spaga e mult prea mare.

  Raportează
 • postat de GOGU FIROSCOSUL Miercuri, 11 Martie 2020 22:33 5.13.213.*** Link la comentariu
  0
  2

  BINE CA NU VINDEA DROGURI,ICONITE,SI ALTE LUCRURI LA FEL DE DAUNATOARE ATAT DE VULNERABILEI MINTI OMENESTI!!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro