Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un bărbat în vârstă de 42 ani, din Tecuci, s-a ales cu dosar penal după ce şi-a lovit şi ameninţat cu moartea soţia. Scandalul care a culminat cu alungarea din casă a individului extrem de violent a avut loc chiar de 8 Martie, jandarmii fiind chemaţi în ultima clipă să o salveze pe soţia şi fiica acestuia, în vârstă de numai șapte ani. Conflictul, pornit de la nişte neînţelegeri mai vechi, a izbucnit în casa familiei la primele ore ale dimineţii, după cum avea să susţină femeia de 37 de ani, nevoită să sune la 112, după ce bărbatul a lovit-o peste faţă. Speriată că agresiunile fizice vor continua, s-a închis în dormitor cu fiica sa pentru a solicita ajutor, numai că după ce a alertat autorităţile, soţul ei i-a luat telefonul şi l-a spart de pereţi, ameninţând-o totodată cu moartea. Individul nu a apucat să îşi ducă la îndeplinire ameninţările, pentru că la ușă i-au bătut jandarmii, care aveau să afle că istoricul lui era mult mai "bogat" decât suna în urma apelului primit. 
"Femeia le-a precizat jandarmilor că soţul acesteia are periodic astfel de ieşiri, iar în trecut şi-a lovit inclusiv fiica. La faţa locului jandarmii au solicitat sprijinul unui echipaj de poliţie care a întocmit un ordin de protecţie pe numele bărbatului", a specificat lt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi. Soţul violent s-a ales cu dosar penal pentru violenţă în familie şi distrugere, fiind predat poliţiştilor pentru continuarea cercetărilor. Aceştia au emis pe numele lui un ordin de protecţie provizoriu, prin care a fost obligat să părăsească de urgenţă locuinţa şi să nu se mai apropie de familie o perioadă. 

 

 

 

Citit 1486 ori Ultima modificare Joi, 12 Martie 2020 00:18

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro