De supărare, a incendiat casa vecinilor

De supărare, a incendiat casa vecinilor
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Supărarea unui copil a lăsat o familie fără casă. S-a întâmplat în comuna Slobozia Conachi, unde un minor de 11 ani a dat foc casei unui localnici deoarece acesta l-ar fi certat în trecut. Incendiul a fost observat luni noapte, în jurul orei 23,00 şi s-a dat imediat alarma la 112. La faţa locului au intervenit imediat cei de la Serviciul Voluntar de Urgenţă din localitate, forţele fiind imediat suplimentate şi cu două echipaje de stingere de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

La faţa locului, salvatorii au constatat că incendiul se manifesta violent la nivelul acoperişului casei şi la patru camere ale imobilului, cu posibilitatea propagării la o locuinţă din imediata apropiere. „Timp de aproximativ trei ore, pompierii din cadrul Secţiei Galaţi au acţionat au acţionat pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din localitatea Slobozia Conachi. La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu violenţă la camerele  imobilului şi la acoperiş. Incendiul a fost localizat şi lichidat în limitele găsite în jurul orei 02,00”, ne-a declarat lt. col. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Flăcările au distrus acoperişul locuinţei, pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp şi bunurile materiale aflate în interiorul a patru camere, paguba fiind de aproximativ 80.000 de lei. „Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind acţiunea intenţionată a unui minor în vârstă de 11 ani”, a conchis Eugen Chiriţă.

Poliţiştii gălăţeni au deschis un dosar penal şi fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Citit 13855 ori Ultima modificare Marți, 05 Mai 2020 00:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.