Amendă de 80.000 de lei și plângere penală, la o balastieră

Amendă de 80.000 de lei și plângere penală, la o balastieră
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Inspectorii de gospodărire a apelor din cadrul Administrației Bazinale de Apă Prut-Bârlad și de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Galați au efectuat un control pe malul stâng al râului Siret, verificând mai multe societăți comerciale care au ca obiect de activitate extragerea de agregate minerale (nisip, pietriş, balast). Conform unui comunicat remis de ABA Prut-Bârlad, ”s-a identificat o firmă care încărca agregate minerale cu mijloace mecanizate din albia cursului de apă Siret în localitatea Ionășești, comuna Nicorești, județul Galați. Inspectorii au constatat că respectiva societate comercială nu deținea acte de reglementare din punct de vedere al gospodăririi apelor pentru exploatare/extragere agregate minerale din albia râului Siret. Agenții constatatori de la SGA Galați au solicitat prezența unui echipaj de poliție la numărul unic de urgență 112. În urma controlului s-a constatat că s-a încălcat Legea Apelor 107/1996”.

Societatea comercială în cauză a fost sancționată cu o amendă de 80.000 de lei, iar Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad a anunțat că va depune plângere penală.

Citit 1961 ori Ultima modificare Marți, 05 Mai 2020 00:50

1 comentariu

 • postat de Un galatean
  Joi, 30 Aprilie 2020 11:47
  79.116.103.***
  Nu mai mira pe nimeni ce se intampla in tara asta, FIECARE FACE CE VREA,politia principalu pazitor al normalitatii, aparator al avutiei tariisi a fiecarui individ, nu este pe strada, locul ei este in birouri, casi cum in birouri se intampla toate fardelegile.
  Politia este plina de femei, or avea si ele un rol, in birouri doar, dar politistu care are de a face cu tot felul de indivizi, trebue sa fie neaparat barbat, femee intari civilizate, unde ai de a face cu oameni, nu la noi., ca sa nu mai vorbim ca si inainte erau femei care lucrau in politie, functionare fiind statutul lor, si atat, acum te sperii vazandule cu grade superioare, iar ele plimband niste hartii, dau in cel mai rau caz, fiind purtatoare de cuvant, pentru asta au grade superioare si sigur si salarii adecvate si restul de privilegii,pensii la patruzeci de ani si cate altele
  Trezitiva oameni buni,suplimentati fortele de politie, cu barbati, scoatetii in strada, si infractiunile se vor diminua considerabil.
  1
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.