Evaluaţi acest articol
(25 voturi)
23 comentarii

Situații incredibile în spațiile de carantină instituționalizată din municipiul Galați. Zeci de persoane, certate cu bunul simț, venite din zonele roșii afectate de coronavirus, au distrus camerele în care au fost cazate și au lăsat în urmă mormane de gunoaie. Mai mult, unii dintre ei au vrut să aibă amintiri din acestă perioadă, așa că au plecat din centrele de carantină cu lenjerii de pat, perne sau chiar obiecte sanitare. Dezastrul lăsat în urmă de persoanele aflate în carantină a fost imortalizat în mai multe fotografii, care au fost postate, în antiteză cu fotografiile făcute înainte de carantinare, în mediul on-line. Primăria Galați, care gestionează acest centru de carantină, susține că cei care au lăsat dezastru în urmă vor fi trași la răspundere, mai ales că există o situație clară a celor care au fost cazați aici.

” Din păcate, am constatat că nu toate aceste persoane au avut un comportament adecvat. La plecare, cei mai mulți au lăsat o mizerie de nedescris. Mai mult decât atât, unii dintre eie au plecat acasă cu câte o lenjerie, cu câte o pernă, în alte zone s-au distrus elemente de tâmplărie, de mobilier sau de instalații sanitare. Aceste persoane nu au putut fi verificate la plecare pentru că aceste spații necesitau dezinfectare în prealabil, dar Primăria are evidențe clare, știe precis ce persoane în ce camere au stat și fiți siguri că cei care au făcut aceste distrugeri vor fi trași la răspundere”, ne-a declarat Petrica Pațilea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galați.

Deși susțin că aceste persoane reprezintă o excepție, autoritățile recunosc că astfel de cazuri au fost și în alte centre de cerantină. ”Nu este o situație singulară. Am mai avut situații de genul acesta și în alte spații din municipiul Galați. Din păcate, chiar dacă am oferit condiții bune, spunem noi, atât de cazare și hrană, nu am reușit să îi mulțumim pe cei mai exigenți dintre concetățenii noștri veniți din străinătate. Nu trebuie însă să generalizăm, printre cei care au venit în carantină, vreau să cred că au fost doar excepții cei care au distrus pentru că, în cea mai mare parte, nu au fost probleme. Dar, au fost și excepții, oameni care sunt certați cu legea, cu bunul simț și cu educația”, ne-a declarat Gabriel Avrămescu, prefectul județului Galați.

Excepții sau nu, acțiunile acestor persoane duc acum la cheltuieli suplimentare pentru autorități. Și asta pentru că toate aceste spații necesită acum investiții și reparații, iar acestea trebuie făcute extrem de urgent pentru că numărul celor care trebuie să stea în carantină crește de la o zi la alta. ”Autoritățile locale, ca să aducă spațiile la starea anterioară trebuie să facă o serie de investiții. Spațiul în care s-a întâmplat distrugerea este un spațiu nou, special amenajat pentru cei care au venit din străinătate și au intrat în carantină. Vin în continuare persoane în carantină, în prezent avem 824 de persoane în centrele de carantină, iar cei care vin au nevoie de spații de cazare. Acum autoritățile trebuie să reamenejeze aceste spații pentru că nu mai avem alte spații în județ, iar dacă nu avem unde să îi cazăm va fi extrem de greu de gestionat situația persoanelor care vin în țară și trebuie să stea în carantină”, a conchis Gabriel Avrămescu.

Așadar, unii și-au uitat bunul simț peste hotare, iar asta afectează atât bugetul autorităților locale, cât și situația celor care se întorc în aceste zile din străinătate și sunt obligați să stea, timp de 14 zile, în centrele de carantină.

Sursa: Viceprimar Picu Apostol Roman/ Facebook

 

Citit 5384 ori Ultima modificare Luni, 04 Mai 2020 20:28

23 comentarii

 • postat de Andreescu Valerian Luni, 04 Mai 2020 18:50 86.124.202.*** Link la comentariu
  0
  6

  Scrisoare deschisă către D-l Viceprimar de Galați, Picu Apostol Roman ( în urma luării de poziție a domniei sale vis-a-vis de vandalizarea centrelor de carantină):

  Domnule Viceprimar,

  Sunt intru totul de acord cu d-voastra că nu există scuze pentru cei ce au vandalizat centrele de carantină...Acele persoane trebuiesc trase la răspundere! Însă indiferența și incompetența Consiliului Local face acest lucru aproape imposibil...de ce?...pentru că nu s-a semnat un Proces-Verbal de primire predare a inventarului din cameră! Asta denotă o (cel puțin) indiferență culpabilă față de banii publici pe care îi gestionează Consiliul Local sau Consiliul Județean! Dacă aveați acele Procese-Verbale, cei care au vandalizat camerele puse la dispoziție puteau fi trași la răspundere și banii publici recuperați. Nefăcând acest lucru (intenționat sau nu...), acum trebuiesc cheltuiți alți bani de la buget pentru reparații.
  Întrebarea 1: De unde recuperează statul banii pierduți în acest fel?;
  Întrebare 2: Care a fost valoarea meniului zilnic oferit cetățenilor români aflați în carantină instituționalizată la Blocul M11 din Micro 17 (locuințele sociale)?;
  Întrebare 3: De ce s-a permis circulația internaților din blocul pomenit mai sus, pe coridoare, de ce s-a permis introducerea de băuturi alcoolice în carantină, de ce s-a permis scoaterea de obiecte din carantina?...toate cele de mai sus anulând calitatea de " carantină" (def. dex: Izolare preventivă a unei persoane sau a unei colectivități care a fost în contact cu un bolnav contagios sau care vine dintr-o regiune unde există o epidemie)!;
  Întrebare 4: Eu de ce nu am primit lenjerie de pat, pernă, materiale igienico-sanitare, șamd, așa cum prevede Hotărârea Guvernului nr. 201/2020?
  Aștept să luați poziție și față de indiferența și incompetența celor ce trebuiau să administreze carantina instituționalizată, așa cum pe bună dreptate ați luat atitudine împotriva vandalizării acestor centre de carantină!

  PS: Domnule Viceprimar de Galați de ce ați postat camere vandalizate din blocul M11 (locuințe sociale) și camere curate, aranjate, din altă locație?? Mergeți vă rog până la blocul respectiv și dacă găsiți undeva în jurul lui acei copaci din poză...

  Raportează
 • postat de Cetatean Luni, 04 Mai 2020 14:15 84.117.41.*** Link la comentariu
  1
  13

  Pt. Mario Italianu
  N-a atacat nimeni diaspora pt ca diaspora inseamna de fapt
  totalitatea comunitatilor evreiesti de peste hotare.
  S-a raspuns doar cu opinii la distrugerile pe care le-ati facut
  si mizeria lasata in urma voastra. Nu e nimeni ofticat si nimeni
  nu se simte frustrat. Ce folos ca aveti bani si traiti in tari civilizate
  daca sufletul vostru este negru, caracterul vostru este infect.
  V-ati batut joc de tot ce v-a pus tara la dispozitie pt a fi bine
  dar in mentalul vostru de avortoni nu e loc pentru civilizatie.
  Cand cobori din copac direct in Bromley Neighborhood
  sau pe Sandro Pertini Airport iti este usor sa vorbesti
  si sa te bati cu caramida in piept., sa distrugi si sa faci mizerie.
  Nimeni pe acest pamant nu va reusi sa va educe
  veti ramane vesnic la fel, aceleasi rebuturi genetice
  indiferent de tara sau de laboratoarele unde va
  veti depune larvele!

  Raportează
 • postat de Mario Italianu Duminică, 03 Mai 2020 20:58 77.111.246.*** Link la comentariu
  26
  3

  Voi astia din Romania atacati diaspora din cauza ca sunteti ofticati din cauza ca noi ne traim viata in tarile civilizate din occident si avem salarii de 10 ori mai mari decat voi si am agonisit si am realizat ceva in viata asta pe cand voi sunteti doar niste lasi si incapabili care nu sunteti in stare sa faceti fata la concurenta care exista aici in occident pe piata muncii si va multumiti cu niste locuri mai calde pe la buget unde nu faceti mai nimic dar luati niste salarii ca vai de ele dar pe stat degeaba si nu ati reusit sa dovediti si sa realizati nimic in viata.
  Puteti voi sa urlati cat vreti si sa va dati si cu capul de pereti pentru ca noi vom vota din nou PNL in toamna asa cum am votat si anul trecut mai ales ca anul asta guvernul ne asigura 3 zile de vot si puncte mai multe de votare pentru noi care locuim in occident pe cand voi la voi in tara nu aveti dreptul decat la 1 zi de vot in Romania, acolo unde platiti taxe si impozite !!!:)))
  Dupa vot tot asa o sa venim si o sa plecam de cate ori vrem noi si o sa facem ce vrem noi iar voi tot asa o sa ramaneti saraci si ofticati in continuare si o sa ne barfiti pe noi de oftica pe care o aveti in voi si nu o sa puteti sa ne faceti nimic ca sa ne impiedicati. Punem pariu, pe EURO, ca noi avem EURO ?!

  Raportează
 • postat de Laur Duminică, 03 Mai 2020 18:46 86.124.206.*** Link la comentariu
  14
  3

  Mulți văd, putini pricep. Dintre toți ce au scris pe aici doar unul realizează ca problema este una mai mare. Cu bătaie lunga. Cătălin. În rest...... . Culmea, cineva ce_i atrage atenția lui Cătălin, în comentariul sau gen ce are sula cu prefectura, aduce aminte de revoluție. Pai dacă tot folosim revoluția într un context de gluma(nesarata) domnule sau doamna, cineva(va) atrage atenția mai subtil ca chiar de la acea revoluție nu a fost o prioritate educația pentru orice guvernare de orice culoare politica. Ce semeni asta culegi, nu? Timp de 30 ani vrei circ, ai circ. Și aducerea în discuție a unui aspect, lipsa săpunului și a hârtiei igienice din scoli, are o relevanță importantă. Tine tot de educația de baza (ne) dată celor mici, cei ce i dorim civilizați peste alți 20 ani, nu? Dar aceste bunuri(mărunte) în lipsa lor și a statului sunt suplinite de părinți.,, Coada''de la Bac se referă la lipsa cronica a investițiilorde orice fel în acest colt de țară. Efectul lor le vedem abia acum, când ne comparam cu alte orașe. Ca mai schimbam câte o bordură.... Și lipsa investițiilor, da, mai are un efect, plecarea în masa a populației unde au văzut cu ochii. Și nu toți care au plecat au fost hoți, pești, etc. Mulți au plecat în tăcere, au muncit, s au integrat, și au rămas acolo. De acei oameni am avea nevoie noi acum dar nu se va întâmpla în viitorul apropiat și uite cine se mai întoarce printre altele. Când vom avea un buget mai mare alocat educatiei, și oameni dedicați acestui domeniu(nu capusati politic) , vom vedea mai puține scene de acest gen. Pana atunci..... tot circ.

  Raportează
 • postat de Greti Duminică, 03 Mai 2020 17:54 89.136.7.*** Link la comentariu
  10
  5

  @Un baiat, cei care sterg babe la fund si matura scarile de bloc sunt oameni care muncesc cinstit. Ar trebui sa-ti fie rusine ca gandesti si postezi asa ceva.
  Mai lasati generalizarile, nu toti romanii care au "beneficiat" de carantina au venit de la cersit si furat.

  Raportează
 • postat de Mascatu Duminică, 03 Mai 2020 13:20 89.136.184.*** Link la comentariu
  22
  10

  Se curiozitate, cam cat au primit proprietarii camerelor de cazare pe fiecare zi de cazare? 14 zile pe camera, timp in care au asteptat sa le vina banutii. Nu aspirat, spalat etc. Si acum se plang pentru o perna de 30 de lei. A se scuti.

  Raportează
 • postat de CETATEAN Duminică, 03 Mai 2020 11:03 86.124.203.*** Link la comentariu
  11
  29

  TOti cei ramasi aici am platit catre stat toate impozitele. Acum ,pe perioada pandemiei, toti cei din jurul meu care au avut nesansa sa sufere de afectiuni grave( nu corona), nu au avut loc in nici un spital de stat. Ca sa nu moara a trebuit sa plateasca sume colosale la privat. INSTITUTIA MEDICALA DE STAT , PE CARE AM PLATIT O , NU A FOST INTERESATA DE ROMANII PLATITORI DE TAXE CARE AU FOST SAU SUNT BOLNAVI PE ACEASTA PERIOADA. STATUL A ALOCAT NUMAI SI NUMAI PENTRU ACESTI MARLANI, CAPSUNARI , VENITI DIN ITALIA CU TOT CU CORONA SI CARE,NU NUMAI CA AU FOST CAZATI PE BANII NOSTRI LA HOTEL, DAR AU DISTRUS SI VANDALIZAT TOTUL. INDIFERENT DESPRE CE PERSOANA VORBIM, CEI VENITI SUNT SI RAMAN FARA DE POPOR, PTR, CA POPOR AU DOAR CAND SUNT CAZUTI. ATATA TIMP CAT IN JURUL MEU AU MURIT OAMENI CARE NU AU AVUT UNDE SA SE TRATEZE PTR. CA MINUNATII MEDICI , PLATITI DE NOI, AU SLUJIT NUMAI NISTE FUGARI NEISPRAVITI, CONSIDER CA STATUL NE A FURAT SAU MAI RAU A FURAT DE LA NOI SI A DAT UNOR NEISPRAVITI. TOTI DAR ABSOLUT TOTI VENITI FARA ROST CARE NEA-U ADUS NUMAI MIZERII, MAI PUTIN VOTURILE POLITICIENILOR , SUNT DOAR NISTE PARIA. NU LE A CONVENIT, DUPA CE AU VENIT AU PLECAT DIN NOU IN GERMANIA LA ADUNAT SPARANGHEL... NU LE A CONVENIT NICI ACOLO SI VIN DIN NOU CU ALTA TURA DE CORONA. CRED EU CA CINEVA TREBUIE DA II OPREASCA SI CA AICI DREPTUL DE LIBERA CIRCULATIE DE FAPT ESTE O LIBERA NESIMTIRE. SA NU AUD DE NIMENI VENIT DUPA CE A CRITICAT TOTUL DIN TARA SAU NU A CONTRIBUIT CU NIMIC LA SANATYATE DAR IN MOD NESIMTIT , AICI NESIMTIREA ESTE A STATULUI SI A MEDICILOR, AU VENIT SA SE SALVEZE. ASTA NU VA TRECE LA NIMENI. TREBUIE SCRIS INTR UN MANUAL, SA RAMANA IN ARHIVA. CAND NE ESTE BINE POLITICIENII, GUVERNANTII FURA TOT SI NU FAC NIMIC, CEI CARORA NU LE PASA , NU AU CHEF SA SE IMPLICE PLEACA, CETATEANUL RAMAS PLATESTE TOT. CAND ESTE RAU, STATUL DEVENIT CERSETOR(AU AVUT ROMANII DE UNDE SA IA LECTII) CERSESTE TOT LA CETATEANUL DE RAND PE MOTIV SA FIM SOLIDARI , SA AJUTAM.. MAI NOU A TREBUIT SA SUSTINEM CONFORTUL UNOR NESIMTITI PE CARE AR TREBUI SA II INTREBAM DACA ACOLO DE UNDE AU VENIT TOT ASA DISTRUGEAU SI FURau??????????????/ NU. PTR. CA ACOLO SE RESPECTA LEGEA. VA VENI MOMENTUL CA STATUL SA NE DEA TOTI ACESTI BANI PE CARE I A PRIMIT SI PE CARE NU A STIUT SA I GESTIONEZE IAR FAPTELE DE CARITATE SA LE FACA FIECARE OPTIONAL, NU LA CERSETORIA STATULUI SI A ALTOR PERSOANE CARE ERIJEAZA APOI IN SAMARITENI. CEI PLECATI CARE AU CONTRIBUIT LA LOCUL RESPECTIV AU BENEFICIAT DE AJUTORUL CUVENIT, PRAPADITII SI LEPRELE CARE NU AU STIUT DE NICI O OBLIGATIE, AU VENIT. IAR NOI FORTATI, DE AUTORITATI AI STATULUI TREBUIE SA II INTRETINEM. ASA CEVA NU TREBUIE SA MIA FIE POSIBIL. CAND PLECI TREBUIE SA ITI ASUMI NISTE RISCURI SI NU SA DEVII LIPITOARE .

  Raportează
 • postat de Cetatean Duminică, 03 Mai 2020 10:19 84.117.41.*** Link la comentariu
  14
  27

  De la bun inceput am spus...Ati ales sa platiti taxe altor tari
  ramaneti acolo, nu avem nevoie de voi.
  Pentru a se acumula capital electoral s-au lasat ganitele deschise
  sa se intoarca aceste gunoaie umane in tara si odata cu aceasta decizie
  ati facut un genocid . Cineva trebuie sa raspunda pentru toate astea.
  Sincer, pe acesti marlani, aceste gunoaie umane cu caractere infecte
  i-as lega de un scaun timp de 7 zile si le-as tine in fata o lampa cu bec xenon
  de 3000 de lumeni, in tot acest timp, le-as smulge unghiile mainilor cu un cleste
  Oare cat trebuie sa mai suportam astfel de comportamente?

  Raportează
 • postat de Roman liber Duminică, 03 Mai 2020 09:46 195.176.3.*** Link la comentariu
  43
  30

  A fost o forma de protest al oamenilor "arestati",pe motiv ca au venit acasa . Puneti-va in locul lor !!!

  Raportează
 • postat de Citeste articolul si comenteaza(sau nu) Duminică, 03 Mai 2020 09:34 185.220.100.*** Link la comentariu
  6
  48

  #Catalin,ce are sula cu prefectura ? Ce legatura are aeroportul neexistent,bacul de la Galati sau gara c.f.r. cu acest subiect ? Prin anii 90,cand se luau interviuri pe strada despre revolutie, venea si tzatza Leana si spunea ca i s-a furat butelia !!!

  Raportează
 • postat de Tirpitz Duminică, 03 Mai 2020 08:50 82.79.235.*** Link la comentariu
  3
  30

  Stat roman, acum da-le acestor vandali, ajutoare sociale, alocatii pentru puradei, ingrijiri medicale, locuinte. Astia sa stea in camp, in carute cu coviltir si cu permise speciale pentru intrarea in oras.

  Raportează
 • postat de eu Duminică, 03 Mai 2020 08:34 86.124.202.*** Link la comentariu
  0
  26

  Simplu ca bună ziua! Este înregistrat cu precizie cine a fost în fiecare cameră, există un registru al persoanelor carantinate. Evaluare a prejudiciului și plângeri penale. Era de așteptat, ce crede cineva că au venit ăia care dau cu spatele în vitrină și golesc magazinul sub 2 minute? Sau ăia care stau cu tine în casă până spui unde ai toți banii ? Nu, au venit ăia care dorm prin gări, parcuri, pe sub poduri, ciorditorii de buzunare, ăia care fură de pe rafturi din market etc. Eu mă minunez de altceva: la cușcă, unde sunt 30-40 în cameră, credeți că așa fac ? E farmacie acolo, este un șef de cameră și acolo nu o să mai facă ei goange de ăstea, care or ajunge înăuntru...În orice caz, majoritatea au coadă și nu-și permit încă o condamnare pentru o priză smulsă din perete, Primăria va respecta legea și le va face plângere penală iar ei din ce ciordesc de pe afară vor achita prejudiciul. Până una alta, văd că iar a apărut picuroman, peste care se trăsese apa ..... nu mai țin minte exact dar parcă ieșise pe facebook cu un comentariu legat de diaspora când era dragnea șerif, nu mi-am încărcat memoria cu citate din picuroman

  Raportează
 • postat de Galatean Duminică, 03 Mai 2020 08:02 78.96.81.*** Link la comentariu
  7
  23

  Si cu aceasta situatie se vede incompetenta celor din administratie de a gestiona cu raspundere, pe langa bunurile mobile si imobile ale orasului, dar si comportamente si atitudini ale unor cetateni certati cu bunul simt si legea, avand la indemana norme si legi aplicate cu ajutorul institutiilor abilitate!

  L-am vazut pe unul din Primarie, picu, care plangea la televizor de dezastru, in loc sa-si fi facut treaba pentru care este pus acolo!

  Raportează
 • postat de Lolec Duminică, 03 Mai 2020 07:33 5.13.195.*** Link la comentariu
  7
  16

  Trebuia sa le luati banii de dinainte ca un fel de garantie asupra bunurilor, nu a-ti facut-o , acuma degeaba plingeti prin presa , astia nu sint oameni normali , ce au facut aici asa fac si la casele lor, Acuma degeaba aratati pozele , trebuia gandita aplicarea garantiei de bunuri de dinaintea cazarii

  Raportează
 • postat de Un baiat Duminică, 03 Mai 2020 01:01 82.102.24.*** Link la comentariu
  4
  54

  Jeguri umane. Scursurile societății. Toate deșeurile genetice din Galați, care au venit de la șters babe la fund și măturat scări de bloc prin străinătate. Imi e scârbă atât de ei cât și de cei care gestionează această situație și acele centre de carantină.

  Raportează
 • postat de Akbar Sâmbătă, 02 Mai 2020 19:44 5.13.154.*** Link la comentariu
  4
  78

  Dar ce-ati crezut ? Ca o sa cazati lotul de inot sincron al Elvetiei ? S-au intors pasarile calatoare si cu ele si..bunele maniere invatate pe meleagurile mioritice. Toata averea lor e ce au prin papornitele cu care si-au indesat portbagajele tigailor pe patru roti. Din pacate pentru noi si din fericire pentru Europa Occidentala, care mai rasufla usurata...

  Raportează
 • postat de plimbaretu Sâmbătă, 02 Mai 2020 19:19 5.13.171.*** Link la comentariu
  9
  56

  imputatile de 2,3 ori cei ce nu platesc executare silita si confiscat ce au,daca n-au munca in folosul comunitatii

  Raportează
 • postat de Hop si asa ! Sâmbătă, 02 Mai 2020 19:08 77.111.247.*** Link la comentariu
  8
  54

  Sa vedeti jafuri armate la banci si casele de schimb si benzinarii dupa ce se va ridica starea de urgenta dar va fi mentinuta obligatia de a intra cu masca pe fata in spatiile comerciale !

  Prostia celor care toarna legi aberante pe banda rulanta e FARA LIMITE !

  Raportează
 • postat de Catalin Sâmbătă, 02 Mai 2020 19:00 82.137.13.*** Link la comentariu
  60
  37

  Politicienii au oferit timp de 30 de ani oamenilor pâine și circ iar acum vă întrebați de ce se comportă că niste circari ? Cati bani au cheltuit partidele pe pomeni electorale și cat au investit in sistemul de ducatie ? Cozile care se formează la " trecere bac" nu va oripileaza ?
  Hartia igienica și săpunul in școlile din Galați sunt cumpărate de părinți .
  Faptul că nu avem un aeroport in Galați și că orașul se depopulează vi se pare ok ?
  Când doar liderii politici prospera ..educația, sistemul de sănătate, infrastructura decad sau lipsesc.

  Raportează
 • postat de ADERIN Sâmbătă, 02 Mai 2020 16:52 89.39.81.*** Link la comentariu
  3
  52

  Trist. Oameni de 2 bani.

  Raportează
 • postat de Razzy Sâmbătă, 02 Mai 2020 16:43 86.124.205.*** Link la comentariu
  6
  59

  Pai la ce sa te astepti de la pleava care a venit din strainatate ? Pescari, damele de companie, hotii de buzunare si din magazine, alba-neagra, cersetorii etc. Cei care au rupt UE in doua si trimiteau bani pt palatele de acasa. De ciuda ca i-a bagat statul in carantina ca sa nu-si omoare parintii din mediul rural fiindca acolo sunt nascuti majoritatea !

  Raportează
 • postat de Robert G Sâmbătă, 02 Mai 2020 16:05 109.166.137.*** Link la comentariu
  5
  50

  Făcea unu un jurnal de carantină și era nemulțumit că gunoiul stă lângă mâncare. Așa e și acasă la el?
  Cei care aduc mâncarea nu vor atinge gunoiul. Gunoiul din carantină e cu risc biologic, deci se ia în condiții speciale.
  Cât despre ce au lăsat în urmă... Degeaba au fost în țări mai dezvoltate, n-au priceput nimic.

  Raportează
 • postat de Dinu Sâmbătă, 02 Mai 2020 15:30 92.6.6.*** Link la comentariu
  7
  60

  In momentul cand erau cazați trebuia sa se ia actele de identitate ale acestor persoane . In momentul cand terminau carantina, se verificau fiecare camera in prezenta celule care au locuit acolo si primeau actele de identitate inapoi. Daca nu erau in regula camerele amenda maxima . Au de unde sa plătească ca au muncit in strainatate . Daca nu ati procedat asa tot noi din banii nostrii platiti reparațiile ca doar nu din salariile ăstora care conduc orasul

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro