Spărgător de maşină, prins după un an

Spărgător de maşină, prins după un an
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

La un an şi două luni, după ce credea că i-a pierdut urma şi că nimeni nu va mai reuşi să îi dovedească o fărădelege în urma căreia s-a ales cu o pradă frumuşică, un hoţ din Galaţi a fost reţinut şi acuzat de furt. Individul, în vârstă de 35 de ani, a fost reţinut de poliţiştii care aveau în lucru un dosar privind o spargere de autoturism comisă la începutul lunii iulie 2019. Maşina vizată era o autoutilitară staţionată în parcarea unui supermarket din oraş şi din care au dispărut 12.000 de lei. Anchetatorilor nu le-a fost greu să îl identifice pe cel care subtilizase suma de bani, numai că acesta s-a lăsat greu prins. "Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt, se sustrăgea cercetărilor. În data de 4 iulie 2019, folosind chei potrivite, acesta ar fi deschis o autoutilitară aflată în parcarea unui supermarket, din municipiul Galați, de unde ar fi sustras suma de 12.000 de lei", se arată în comunicatul IPJ Galaţi. Suspectul a primit ordonanţă de reţinere, urmând  fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi cu propunerea luării unei măsuri preventive. 


Citit 2875 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Septembrie 2020 18:57

1 comentariu

 • postat de Vica de pe 11 Siret
  Joi, 03 Septembrie 2020 14:15
  78.96.81.***
  Bravooo!

  Aoleu, bre, ce fapte de vitejie; la urmatorul raport trecere in grad superior..

  Oare e prea tarziu sa prinzi un infractor, care, lasat liber atat timp, baietii istia au frecat matu pe banii contribuabilului,si, acu, iaca, ci sa vezi, au prins curcanul pentru care raporteaza o marire de galoane!

  Si tot asa, timpu trece, galoanele curg, si, iaca, la 45 di ani, obositi rau di tat, au pensie di ingalonati, colonei si alti galoani, di 10- 12 ori mai mari decat a unui muritor din civilie conducator di locuri di munca di mari responsabilitate, vis-a-vis di raspunderea ingalonatilor, rapoarte di serviciu zilnice," in timpul serviciului meu nu s-a intamplst nimic deosebit"!

  Cu pauza in timpul serviciului, dormitor in masini prin parcari dosite si dupa blocuri!

  Viniti bre sa vedeti cum dorm pi la 3-4 dimineats in parcarea di la scoala 28 din Mazepa, tuti ingalonati, politie nationala, locala sau jandarmi!

  Pai ci dreptate iasti povestea aiasta, bre???!!!
  0
  9
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.