Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

La un an şi două luni, după ce credea că i-a pierdut urma şi că nimeni nu va mai reuşi să îi dovedească o fărădelege în urma căreia s-a ales cu o pradă frumuşică, un hoţ din Galaţi a fost reţinut şi acuzat de furt. Individul, în vârstă de 35 de ani, a fost reţinut de poliţiştii care aveau în lucru un dosar privind o spargere de autoturism comisă la începutul lunii iulie 2019. Maşina vizată era o autoutilitară staţionată în parcarea unui supermarket din oraş şi din care au dispărut 12.000 de lei. Anchetatorilor nu le-a fost greu să îl identifice pe cel care subtilizase suma de bani, numai că acesta s-a lăsat greu prins. "Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt, se sustrăgea cercetărilor. În data de 4 iulie 2019, folosind chei potrivite, acesta ar fi deschis o autoutilitară aflată în parcarea unui supermarket, din municipiul Galați, de unde ar fi sustras suma de 12.000 de lei", se arată în comunicatul IPJ Galaţi. Suspectul a primit ordonanţă de reţinere, urmând  fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi cu propunerea luării unei măsuri preventive. 


Citit 2644 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Septembrie 2020 18:57

1 comentariu

 • postat de Vica de pe 11 Siret Joi, 03 Septembrie 2020 14:15 78.96.81.*** Link la comentariu
  0
  9

  Bravooo!

  Aoleu, bre, ce fapte de vitejie; la urmatorul raport trecere in grad superior..

  Oare e prea tarziu sa prinzi un infractor, care, lasat liber atat timp, baietii istia au frecat matu pe banii contribuabilului,si, acu, iaca, ci sa vezi, au prins curcanul pentru care raporteaza o marire de galoane!

  Si tot asa, timpu trece, galoanele curg, si, iaca, la 45 di ani, obositi rau di tat, au pensie di ingalonati, colonei si alti galoani, di 10- 12 ori mai mari decat a unui muritor din civilie conducator di locuri di munca di mari responsabilitate, vis-a-vis di raspunderea ingalonatilor, rapoarte di serviciu zilnice," in timpul serviciului meu nu s-a intamplst nimic deosebit"!

  Cu pauza in timpul serviciului, dormitor in masini prin parcari dosite si dupa blocuri!

  Viniti bre sa vedeti cum dorm pi la 3-4 dimineats in parcarea di la scoala 28 din Mazepa, tuti ingalonati, politie nationala, locala sau jandarmi!

  Pai ci dreptate iasti povestea aiasta, bre???!!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.