Încătușat după ce a încălcat ordinul de protecție

Încătușat după ce a încălcat ordinul de protecție
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un bărbat din Slănic, județul Prahova, a fost încătușat de jandarmi după ce a încălcat ordinul de protecție emis de instanța de judecată și a mers in municipiul Galați la domiciliul fostei concubine, in speranța că se va împăca cu aceasta.

Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 12,30, când o gălățeană a sunat la 112 pentru a reclama că fostul concubin se află la domiciliul ei și este violent fizic și verbal. La fața locului a fost trimis echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secției 3 Poliție Galați.

Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 36 ani, din localitatea Slănic, județul Prahova, aflat sub influența alcoolului, care refuza sa părăsească apartamentul concubinei, cu 14 ani mai în vârstă.

Din verificările efectuate a rezultat că împotriva bărbatului a fost emis în data de 10 august un ordin de protecție, pe o perioadă de trei luni. Privitor la nerespectarea măsurii dispuse de către instanța de judecată, bărbatul a declarat verbal că a venit să se împace cu fosta concubină și pentru că aceasta nu i-a dat nicio speranță a început să consume alcool. La rândul său, femeia a declarat verbal că tocmai consumul de alcool și ieșirile necontrolate ale bărbatului au fost cele care au dus la ruperea relației.

Bărbatul a fost condus de jandarmi la sediul poliției și datorită faptului că a devenit recalcitrant la vederea oamenilor legii a fost încătușat. Pe numele bărbatului au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiuni de încălcare a ordinului de protecție.

Citit 1974 ori Ultima modificare Duminică, 06 Septembrie 2020 19:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.