Și-a cumpărat permis și s-a ales cu dosar penal

Și-a cumpărat permis și s-a ales cu dosar penal
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier au descoperit, ascuns asupra unui bărbat, un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Republica Moldova, care s-a dovedit a fi fals.

În Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, cetățeanul din Republica Moldova, V.I., în vârstă de 23 de ani.

La controlul de frontieră, în momentul solicitării documentelor de identitate, polițiștii de frontieră au descoperit asupra tânărului, ascuns și nedeclarat, un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Republica Moldova, valabil pentru categoriile "B1, B, C1, C, BE și CE”, pe care era imprimată fotografia acestuia.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, oamenii legii au efectuat verificări suplimentare, în cadrul cărora au constatat că permisul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat documentul descoperit la control, prin intermediul unui conațional, ale cărui date nu le cunoaște, în schimbul unei sumei de bani.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

Citit 2376 ori Ultima modificare Marți, 15 Septembrie 2020 16:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.