S-a dat drept fratele său, ca să scape de dosar penal

S-a dat drept fratele său, ca să scape de dosar penal
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

La sfârșitul săptămânii trecute, în timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al Poliţiei de Frontieră din cadrul Sectorului Foltești, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza localităţii Vlădești, a efectuat semnalele regulamentare de oprire pentru un autoturism înmatriculat în România. La volanul autoturismului era un tânăr care a declarat că nu are documentele de identitate asupra sa. Existând suspiciuni cu privire la declarația bărbatului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta se numește T.M., are 32 de ani și a furnizat datele de identitate ale altei persoane, respectiv ale fratelui său, deoarece nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis și fals în declarații.

Citit 2433 ori Ultima modificare Luni, 12 Octombrie 2020 18:18

1 comentariu

 • postat de Dan
  Duminică, 18 Octombrie 2020 11:38
  86.124.200.***
  Nu inteleg cum de aproape zilnic intalnim astfel de cazuri in care aunt prinsi indivizi ce conduc fara carnet sau beti manga la volan
  Pai cei ce comit faptele astea trebuiesc pedepsiti crunt ,e ca si cum ar comite crima
  Pare ca avem legi blande pt ca aceste fapte sunt comise si de catre mai marii tarii sau odraslele lor,altfel nu se explica.
  0
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.