Aprovizionare din pădure, pentru zile geroase

Aprovizionare din pădure, pentru zile geroase
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Doi localnici din Poiana sunt cercetaţi penal după ce s-au apucat să îşi refacă stocul de lemne de foc tăind fără drept mai mulţi copaci din pădurea comunală. Ei au fost surprinşi în flagrant de poliţiştii din Nicoreşti în timp ce retezau salcâmi, cu o drujbă. Deja doborâseră zece copaci tineri, pe care îi încărcaseră într-o căruţă, după cum aveau să constate poliţiştii, care au solicitat prezenţa la faţa locului a unui reprezentant al Ocolului Silvic Tecuci. Motofierăstrăul şi trunchiurile retezate au fost confiscate, copacii ajungând în custodia Ocolului Silvic, iar drujba, probă la dosarul penal pe care poliţiştii l-au deschis pentru tăiere ilegală de arbori.

Citit 4307 ori Ultima modificare Luni, 18 Ianuarie 2021 19:24

2 comentarii

 • postat de jorpalica
  Marți, 19 Ianuarie 2021 10:27
  89.39.81.***
  Oook.Si cum ar trebui sa ma incalzesc iarna daca eu nu am padure?da ,sunt terase de vie pline de Arbusti .Sunt parloage pline de cioate si butuci de vie .Sunt dealuri pline de peturi da alea polueaza de cad ciorile din zbor.Am bani sa cumpar.Dar cei care vin cu masinile de lemne prin sate,va inchipuiti ca le cere cineva factura pentru lemne ?Nuu tata.le descarca ti le taie si o sterg ,si cu doua trei comenzi facute de altii.Au padure?le fura?Dumnezeu cu mila.Toti vrem sa traim cumva ,in confort ,caldura indestulare. Se distruge mult ?Si multe?SUNTEM multi.Pensionarii se duc repede ca traiesc vaaaii de mama lor.Restul ii mai raresc cauzele celelalte,boli,accidente,sistem merdical nociv,nivel de trai impropriu procrearii de urmasi ....razboi,foamete,si exod.Ce lume Dumnezeule mare.Ce lume.
  2
  6
  Raportează
 • postat de Realitatea
  Marți, 19 Ianuarie 2021 09:25
  93.122.248.***
  Drept urmare, caii și căruța nu sunt confiscate niciodată, ele aparțin și infracțiunii, precum drujba. Ar fi aceștia cu adevărat singurii care se aprovizionează în pădure?
  1
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.