Proxenetul iubitor de droguri, un trecut plin de violență

Proxenetul iubitor de droguri, un trecut plin de violență
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Magistrații Tribunalului Galați au decis joi, 4 martie 2021, să îl trimită după gratii pe tânărul acuzat de mai multe femei că le-ar fi sedus și exploatat sexual.

Ceea ce pare să fi cântărit mult în decizia judecătorilor, care au dat astfel curs propunerilor formulate de anchetatori, a fost că Daniel Laurențiu Bargan, în vârstă de 29 de ani, a manifestat violență atât în relația cu victimele care au îndrăznit să dezvăluie coșmarul prin care au trecut, cât și cu alte persoane, din familie sau reprezentanți ai autorităților. Astfel, din trecutul infracțional al lui Bargan fac parte o serie de fapte pentru care fie a răspuns, fie a fost absolvit de vină, fie este în curs de a da socoteală.

Conform informațiilor publice de pe portalul instanțelor de judecată, Judecătoria Galați a emis, în 2019, un ordin de protecție după ce fosta parteneră, cu care avea și un copil, l-a acuzat de violență. Bargan a fost obligat să părăsească locuința comună și să nu se apropie de femeie și de minor timp de șase luni. Nu a fost cuminte foarte mult timp, pentru că, un an mai târziu, avea să intre în conflict cu trei polițiști de la Secția 3, doi agenți și o agentă, proaspăt intrată în sistem. Agresiunile manifestate față de oamenii în uniformă au fost suficient de grave cât să se procopsească cu un nou dosar penal, de ultraj, trimis în judecată la începutul acestei luni.

La doar o zi după ce conflictul cu polițiștii ajungea pe rolul Judecătoriei Galați, alți polițiști îi băteau la ușă lui Bargan: ofițerii de la BCCO Galați l-au reținut după ce patru tinere, dintre care una minoră, l-au acuzat că le-a sedus și mai apoi le-a supus la violențe repetate pentru a le obliga să se prostitueze, în țară și în străinătate. În apartamentul bărbatului au fost găsite și droguri, a căror natură urmează să fie stabilită în urma analizelor într-un laborator specializat.

Citit 7161 ori Ultima modificare Luni, 08 Martie 2021 12:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.