Exces de zel la Vamă

Exces de zel la Vamă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu toate că în majoritatea punctelor de control vamal din ţară ieri a fost grevă generală, lucrătorii de aici închizând vămile, la Galaţi protestul s-a manifestat diferit.

Vameşii gălăţeni şi-au menţinut forma de protest anunţată zilele trecute şi au efectuat toate controalele făcând exces de zel.

Cele două puncte de trecere a frontierei din judeţul Galaţi (Giurgiuleşti şi Oancea) au fost astfel deschise, însă tranzitul se face anevoios, după cum a precizat Sorin Niţă, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale Pentru Accize şi Operaţiuni Vamale (DRAOV) Galaţi.

„În semn de protest, vameşii gălăţeni au decis ca astăzi, la toate controalele vamale să facă exces de zel. Timpul acordat unui control a crescut astfel, în medie, cu 30 la sută. Nu s-au creat însă blocaje în punctele de trecere din judeţul Galaţi”, a susţinut Sorin Niţă.

Vameşii gălăţeni au anunţat încă de zilele trecute că vor recurge la această formă de protest, precizând că există anumite prevederi legale precise care nu pot permite intrarea în grevă generală.

Citit 1150 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.