Dosarul lui Solomon a mai primit un termen

Dosarul lui Solomon a mai primit un termen
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, s-a aflat ieri la Tribunalul Galaţi în calitatea de inculpat pe care o are într-un dosar instrumentat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

El este trimis în judecată pentru fapte de corupţie, alături de Gheorghe Penescu, George Stancu şi Gheorghiţă Pieca. Cercetarea judecătorească a început în această cauză, dar cei patru nu au vrut să dea nicio declaraţie deocamdată. Ieri dimineaţă, unul dintre avocaţii din dosar a trimis o adeverinţă medicală, solicitând o amânare pe motiv că nu se poate prezenta.

Procurorul gălăţean al DNA i-a cerut judecătorului să solicite un avocat din oficiu deoarece au fost foarte multe amânări pe motive medicale.

„Putem verifica adeverinţa medicală, noi înţelegem natura relaţiei client – avocat, dar trebuie să înţelegeţi că avem şi noi nişte obligaţii”, le-a spus magistratul inculpaţilor, în ideea de a le atrage atenţia asupra faptului că amânările repetate au fost sesizate de către instanţă.

Reamintim că dosarul a atras atenţia prin faptul că persoana cercetată era Solomon, edil al Craiovei. Lucru important este şi faptul că, la Galaţi, Antonie Solomon a fost pus în libertate, în acest dosar, iar la aproape un an de zile de la această victorie şi-a căpătat şi fotoliul de primar, tot ca urmare a unei decizii a magistraţilor gălăţeni.

Citit 1027 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.