Un hoț și doi criminali, capturați într-o singură zi

Un hoț și doi criminali, capturați într-o singură zi
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Trei bărbați, urmăriți pentru că au comis diverse infracțiuni, în străinătate sau în țară, au fost capturați în aceeași zi, pe raza județului. Doi dintre ei erau căutați de autoritățile din state din vestul Europei și vor fi extrădați pentru a fi anchetați și condamnați.

Este vorba despre un tecucean de 36 de ani, pe numele căruia autoritățile belgiene au emis un mandat european de arestare, suspectându-l de comiterea unei infracțiuni de tentativă de omor. Bărbatul a fost reperat pe raza municipiului Tecuci de polițiști, care l-au reținut pe loc.

Tot la Tecuci a fost prins un tânăr de 33 de ani, originar din județul Vaslui, căutat de poliția din Germania, pentru furt. Cei doi urmează a fi prezentați Curții de Apel Galați în vederea confirmării mandatelor de arestare și declanșării procedurilor de predare către autoritățile din statele solicitante.

După gratii, dar în Penitenciarul Galaţi, a ajuns și un alt tecucean, de 33 de ani, condamnat la începutul acestui an la 7 ani și 8 luni de închisoare, pentru tentativă de omor.

Citit 2390 ori Ultima modificare Vineri, 14 Ianuarie 2022 23:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.