Protestatari trimiși în judecată pentru blocarea unei străzi

Protestatari trimiși în judecată pentru blocarea unei străzi
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Trei protestatari, care au blocat strada Domnească pe timpul manifestațiilor stradale din toamna anului 2021, au fost trimiși în judecată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galați. Aceștia au blocat strada Domnească, pe timpul protestului neautorizat, cu mașinile personale, împiedicând circulația și refuzând să elibereze strada, la solicitarea forțelor de ordine. Cei trei inculpați sunt cercetați în libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

"Timp de aproximativ 25 de minute, traficul celorlalţi participanţi a fost deviat pe străzile învecinate, iar traficul mijloacelor de transport în comun a fost considerabil îngreunat, autobuzele şi troleibuzele fiind dirijate de către organele poliţiei rutiere să treacă pe lângă autoturismele parcate ilegal", au explicat procurorii.

Rechizitoriu şi dosarul cauzei au fost înaintate, miercuri, 5 Ianuarie, la Judecătoria Galaţi, în vederea verificării legalităţii sesizării instanţei, administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală.

Citit 2043 ori Ultima modificare Joi, 13 Ianuarie 2022 22:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.