Probleme de familie, tranșate cu cuțitul. Crimă între frați, sub ochii mamei

Probleme de familie, tranșate cu cuțitul. Crimă între frați, sub ochii mamei
În foto, Eugen Feru și Gabriel Feru. Sursa: Facebook/arhiva personală
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Un bărbat din Cosmești a murit, iar un altul, fratele lui, riscă până la 25 de ani de închisoare, în urma unui conflict aparent banal, escaladat pe fondul unor neînțelegeri în familie. Totul s-a petrecut sub ochii mamei celor doi, dar și ai băiețelului bărbatului acuzat acum de omor.

Tragedia care a culminat cu moartea unui bărbat a avut loc la finele săptămânii trecute, în gospodăria lui Eugen Feru, un bărbat care locuiește cu fiul său în satul Furcenii Vechi. Mama bărbatului și fratele lui, Gabriel, au mers în vizită la cei doi, femeia dorind să își vadă nepoțelul. Vizita nu a avut cursul dorit, pentru că între mamă și fiul Eugen s-au născut din nou discuții mai vechi, bărbatul acuzând-o pe femeie că ar fi fost vinovată de divorțul lui și de faptul că acum băiețelul nu mai locuia alături de cea care i-a dat viață. Vorbele grele ar fi fost urmate de amenințări fizice, Eugen, un bărbat în vârstă de 42 de ani, fugărindu-și mama prin curte. Gabriel a fost cel care a încercat să intervină între mamă și fiu, numai că a căzut victimă furiei fratelui.

"Inculpatul i-a aplicat victimei trei lovituri de cuțit în zona pectorală, decesul survenind la scurt timp, pe fondul leziunilor", a explicat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

Eugen Feru a fost reținut imediat și prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru omor asupra unui membru al familiei. El a fost trimis după gratii pentru următoarele 30 de zile, în urma sa rămânând fiul său, care va fi, cel mai probabil, îngrijit de rude. Dacă va fi găsit vinovat, Eugen Feru riscă până la 25 de ani de închisoare.

Citit 17174 ori Ultima modificare Marți, 08 Martie 2022 00:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.