Ucrainence intrate fraudulos în țară, găsite pe faleză (VIDEO)

Ucrainence intrate fraudulos în țară, găsite pe faleză (VIDEO)
Foto, captură-video
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Două ucrainence, în vârstă de 33, respectiv, 54 de ani, au trecut granița fraudulos și au fost găsite pe Faleza Superioară din Galați. Cele două femei au ajuns în vamă în această dimineață, însă nu s-au oprit pentru controlul vamal, în pofida semnalelor făcute de polițiștii de frontieră, motiv pentru care au fost date în urmărire.

În timp ce se aflau în patrulare, polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au observat în trafic un autoturism înmatriculat în Ucraina care efectua diverse manevre ce le-au atras atenția oamenilor legii. Polițiștii locali au urmărit autoturismul și, cu sprijinul unui alt echipaj de poliție locală, au reușit să îl blocheze în zona Faleza Superioară. După legitimare, femeile au fost predate organelor competente, în vederea continuării cercetărilor.

Citit 2103 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Mai 2022 14:09

2 comentarii

 • postat de cetatean
  Duminică, 08 Mai 2022 08:45
  92.83.34.***
  Galatiul este plin de nemernici, care isi gasesc adapost. Nu-i verifica nimenea.....
  0
  1
  Raportează
 • postat de Un nedumerit
  Joi, 05 Mai 2022 16:00
  5.13.210.***
  Sat fara caini, cum poate trece o masina prin vama, fara sa stea la control…..??????
  Cat despre ucraina ., tara care exercita cea mai mare presiune pe comunitatea romaneasca din sudul basarabiei si nordul bucovinei, dealtfel teritorii romanesti si care au desfiintat toate scolile cu predare in limba romana, cred ca in aceste momente, populatia oropsita trebue adapostita si ajutata, dar ce face guvernu, e slugarnicie, vizavi de o tara, total ostila noua, ca si rusia dealtfel, fiind pana la urma, acelas neam, cu acelas apetit, in a acapara teritorii, ce nu le apartin.
  3
  13
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.