Spectacol sută la sută gălăţean, la Teatrul din Buzunar

Spectacol sută la sută gălăţean, la Teatrul din Buzunar
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Teatrul din Buzunar îşi așteaptă publicul la premieră, sâmbătă, 28 ianuarie, şi duminică, 29 ianuarie, de la ora 19,00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Este vorba de spectacolul "Santinela", după un text semnat de scriitorul gălăţean Adi Secară, în regia Isabelei Oancea.

"Telefonul sună. Santinela răspunde, pentru că este mereu pe poziție, veșnic la datorie. Cel puțin așa ar trebui, nu? Dar ce înseamnă datoria când celălalt capăt al liniei te lovește neobosit cu întrebări nepotrivite, te bombardează cu teorii radicale și te împunge cu ordine haotice și fără sens? «Santinela» ne face să ne întrebăm cu o jumătate de zâmbet «cum arată luminița de la capătul tunelului?» Ar putea să semene cu mintea sinceră a unui copil? Uneori dureros, pe alocuri râzând, «Santinela» își respectă locotenentul, dar poate viața se întinde mai departe de atât. Te duce peste tot pe unde nu ai mai fost, apoi te lasă pe tine să alegi cum arată luminița de la capătul tunelului", sună prezentarea spectacolului de pe pagina evenimentului.

Este un spectacol care face parte din proiectul „4-3-2-1” (patru dramaturgi, trei regizori, două luni, un teatru), prin urmare e sută la sută gălăţean. Joacă absolvenți ai Facultăţii de Teatru din Galaţi, Theodor Crețu și Aurelian Gheorghe.

Citit 5859 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023 10:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.