Bordelul din Gh. Doja

Bordelul din Gh. Doja
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Nirix”, „Magelan”, „Contesa”, „Coaie” – ce careu exotic, de porecle, nu-i aşa?  au pus de-o afacere ce le-a mers strună cam de prin aprilie până în septembrie anul trecut, dar şi în 2010. Treabă „serioasă”, dar mai ales bănoasă.

Munteanu Florin, zis „Magelan”, zis „Coilă”, a fost iniţiatorul aventurii, explorând nu precum adevăratul explorator portughez Magellan, ci piaţa gălăţeană a traficului cu carne tânără, cu  minore, adică. Apoi, în horă au intrat Munteanu Vasile, zis „Coaie”, Munteanu Marian – „Nirix” şi Costea Roxana - „Contesa”.

Trebuie ştiut de la început că, în mare parte, afacerea a fost una de familie, întrucât Munteanu Vasile este tatăl celorlalţi doi cu acelaşi nume. Concret, aşa cum reiese din rechizitoriul  procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Galaţi, aceştia au recrutat şi exploatat sexual mai multe minore pentru bani.

„Magelan” a şi găzduit minorele racolate într-un apartament din  I.C. Frimu. Fetele? Corina, Loredana, Nicoleta, Valentina, Elena, Cosmina aveau 15, 16, 17 ani de viaţă, dacă ceea ce li s-a întâmplat mai poate fi numită viaţă…

Elena – 18 bărbaţi într-o noapte

Una dintre fetele minore, Elena, avea 16 ani când, în anume împrejurări, s-a împrumutat de 400 de euro de la Munteanu Vasile. Şi, când a venit scadenţa, cel care o împrumutase i-a explicat că va trebui să muncească, să-şi poată plăti astfel datoria.

A fost cazată în I.C.Frimu, acolo unde Munteanu Vasile i-a făcut safteaua pe saltea, după care l-a invitat şi pe unul dintre feciorii săi. Fata fusese deja  lansată în lumea întunecată a prostituţiei. În aceeaşi noapte, a întreţinut relaţii sexuale cu 18 bărbaţi de la care „Magelan” şi „Coaie” s-au ales cu 1.000 de lei.

Era un debut fulminant, cât se poate de profitabil. De aceea, minora care producea profit a fost supravegheată şi păzită cât se poate de bine. Ea, a spus ulterior că reuşea să facă zilnic 350 de lei pe care i-i luau în totalitate şefii. În total, ar fi făcut 40.000 de lei. I-au dat o permisie acasă doar la sfârşitul lui august 2009.

În octombrie 2009 a revenit în Galaţi şi a vieţuit o vreme într-o casă din Movileni, împreună cu concubinul său. Evident, în această perioadă, a tot fost ameninţată de cei pentru care lucrase şi care  vroiau să presteze în continuare pentru ei.

Între timp, în septembrie 2009, Munteanu Florin (”Magelan”) a căzut în mâinile poliţiştilor. Necăjit, Munteanu Vasile a implorat-o pe minora Elena să-l ajute, să mai facă bani din prostituţie cu care să-şi salveze, eventual, feciorul.

Profit de 27.000 lei în două luni!

Cosmina avea şi ea 17 ani când a fugit de acasă, apucându-se apoi de prostituţie pe „Centura” Galaţiului. L-a cunoscut pe „Nirix”, s-a împrietenit cu el, a făcut două luni de prostituţie în folosul grupului de care vorbim. 27.000 de lei a câştigat în acest răstimp relativ scurt.

Alde „Nirix” & Co le aduceau fetelor lenjerie intimă, ceva îmbrăcăminte, dar atât. Ba, dacă acestea nu producea cât pretindeau „patronii” erau bătute, arse cu ţigara şi cu fierul de călcat.

Cosmina a reuşit să fugă în septembrie 2009 din apartamentul 59, blocul 7A, din Gheorghe Doja.

Arsă cu… bâta şi cu fierul de călcat

Valentina a fost abordată prima dată de „Nirix” şi de „Contesa”. Pentru o oră de sex, ea percepea 150 de lei şi 1.200 de lei pentru o noapte, banii erau împărţiţi; teatrul de operaţiuni era constituit de hotelurile „Arena de box” şi „Sport” sau locuinţele unor clienţi. A fost nu doar exploatată sexual, ci şi lovită cu o bâtă şi arsă cu fierul de călcat.

Nu mai pomenim  despre drama celorlalte minore, exemplele de mai sus sugerează totul. Debutul lor în viaţă, în viaţa sexuală? Un dezastru, fără alte comentarii.

Cât despre „Magelan”,   „Nirix” şi ceilalţi, îi aşteaptă judecata pentru trafic de minore în formă continuată. Păi „Magelan”, după cum singur a declarat, era muncitor la rampa de gunoi. Ce salt calitativ!… Alde Munteanu, Vasile Marian şi Costea Roxana au antecedente penale sau sunt recidivişti.

Bine că au dispărut de pe piaţa prostituţiei. Poate că şi „răsplata” din instanţă va fi pe măsura profitului pe care l-au obţinut de la sclavele sexuale.

Citit 7643 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.