Doi puști de la țară au golit de benzină mașini din Galați

Doi puști de la țară au golit de benzină mașini din Galați
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Mai mulți proprietari de autoturisme din Galați au avut surpriza, în ultimele săptămâni, să-și găsească rezervoarele golite de combustibil. S-a întâmplat în perioada 12-26 februarie, în mai multe zone în oraș. Hoții au operat identic în toate cazurile, perforând rezervoarele și sustrăgând benzina. Șase plângeri au ajuns la poliție, anchetatorii stabilind că au de-a face cu aceiași autori, fapt care a ajutat la o identificare rapidă a acestora. Nu a mai fost decât un pas până la prinderea suspecților, care se pregăteau de o nouă lovitură.

"În urma activităților de investigare și cercetare, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au stabilit elemente care să conducă la identificarea autorilor comiterii acestor fapte, iar după transmiterea informațiilor către secțiile de poliție din municipiul Galați, la data de 28 februarie, în jurul orei 1.00, un echipaj de poliţie din cadrul Secției 2 a depistat, pe strada Constantin Levaditti, un autoturism în care se aflau doi tineri cu vârstele de 19 ani, conducător auto, respectiv, 17 ani, pasager, ambii din satul Cuza Vodă", a precizat ag. șef. pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

În interiorul autoturismului, polițiștii au găsit mai multe recipiente din plastic şi scule electrice, în urma cercetărilor stabilind că, prin cele șase furturi, tinerii din Cuza Vodă ar fi sustras circa 215 litri de benzină, în valoare de 3.660 de lei.

Nici benzina și nici contravaloarea acesteia nu au fost recuperate până în prezent. În ciuda acestui fapt, cei doi suspecți au fost lăsați în libertate de un procuror, care a decis, pe 1 martie, să fie plasați sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Citit 5077 ori Ultima modificare Vineri, 03 Martie 2023 17:32

1 comentariu

  • postat de Ichim
    Sâmbătă, 04 Martie 2023 08:28
    95.76.59.***
    Probabil daca printre masinile agresate se aflau si ale procurorului sau judecatorului primeau ares 30 de zile, dar acesti speciali nu stau pe Levaditi, iar hotii nu merg pe arcasilor sau in alte zone rezidentiale pline de camere video.
    Oricum roata se invarte si hotii stiu sa multumeasca pe toata
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.