Pistol letal, găsit în casa unui pușcăriaș

Pistol letal, găsit în casa unui pușcăriaș
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Un gălățean cu un cazier bogat tocmai și-a adăugat o nouă problemă la multele pe care deja le avea, după ce polițiștii de la Arme au aflat că în locuința sa se află o armă letală. Oamenii legii au descins în casa bărbatului de 54 de ani, aflat în prezent încarcerat în Penitenciarul Galați deoarece este judecat pentru mai multe furturi din magazine, și au găsit ceea ce căutau. Evident, nu au descoperit și acte care să justifice deținerea pistolului.

"În urma percheziției domiciliare, a fost descoperit, în interiorul unei canapele, un pistol letal, calibrul 9 mm. Arma, care era deținută fără drept, a fost ridicată de polițiști, în vederea continuării cercetărilor în dosarul penal întocmit pentru infracțiunea de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor", a precizat ag. șef. pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. Pe numele bărbatului a fost întocmit un nou dosar penal, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați urmând să decidă dacă va solicita încă un mandat de arestare și pentru această cauză.

Citit 2776 ori Ultima modificare Marți, 29 August 2023 11:27

2 comentarii

  • postat de Irina
    Marți, 29 August 2023 16:48
    86.124.201.***
    Cine știe, pt cine era pregătită "relicva" aia!
    0
    0
  • postat de Poc Poc/Ha ha ha ..
    Luni, 28 August 2023 18:14
    108.245.201.***
    Saracu' pistol ,o fi fost a lui Pazvante Chioru ...N-ai gasit nene ceva mai tare -vreun Glock ,HK, SW, 9/11 ? ....Intri la belea cu relicva aia , rusinos zau asa ..
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.