Gălățean prins la furat de proprietara locuinței

Gălățean prins la furat de proprietara locuinței
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

Un bărbat din județul Galați, care a intrat într-un apartament descuiat de la parterul unui bloc din Bârlad cu scopul de a fura, a fost văzut de proprietara locuinței înainte să sustragă ceva. Hoţul a reușit să fugă, dar a fost prins de polițiștii locali, care au constatat că avea buzunarele pline de euro, lei și carduri furate.

"Poliția Locală Bârlad a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Vasile Pârvan, a pătruns un individ necunoscut. Polițiștii ajunși la fața locului au fost sprijiniți de cetățeni pentru identificarea suspectului, care se grăbea să părăsească zona. Din primele verificări, a rezultat că bărbatul, în vârstă de 43 de ani, domiciliat într-o localitate din județul Galați, a pătruns într-un apartament de la parterul unui bloc, profitând de faptul că ușa nu era încuiată. A fost surprins de proprietara locuinței, tocmai când încerca să deschidă ușa dormitorului, și a părăsit blocul, intrând într-un magazin din apropiere. Acolo, a încercat să sustragă telefonul mobil din mâna unei persoane de sex feminin. A fost depistat de polițiștii locali şi, cu ocazia controlului corporal, s-a constatat că avea asupra sa o importantă sumă de bani, în lei și euro. Suspectul a fost predat organelor de cercetare penală pentru continuarea cercetărilor", au comunicat reprezentanții Poliției Locale din Bârlad.

Citit 5168 ori Ultima modificare Luni, 16 Octombrie 2023 08:52

1 comentariu

  • postat de eu
    Luni, 16 Octombrie 2023 09:18
    86.124.200.***
    Doamne apără și păzește! Îți dă cu șurubelnița în gât pentru banii de pâine, cât ține în casă un om întreg la minte! Ăla e ca un animal încolțit,e în stare de orice...Cel mai bine te faci că nu-l vezi dacă dai nas în nas cu el în casă!
    1
    2

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.