Descinderi la Galați și în alte două județe pe urmele unor escroci (VIDEO)

Descinderi la Galați și în alte două județe pe urmele unor escroci (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Mai multe persoane suspectate de implicarea într-o rețea care se ocupa cu tranzacții pentru care nu erau plătite taxe și impozite sunt căutate de poliție la această oră. Perchezițiile au loc în Galați și în alte două județe și vizează fapte de evaziune fiscală cu un prejudiciu estimat până la acest moment în jurul sumei de 150.000 de lei.

”În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Mureș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, efectuează 15 percheziții domiciliare, în județele Mureș, Iași și Galați, pentru documentarea activității infracționale de evaziune fiscală.

Prejudiciul estimat, până în prezent, este de aproximativ 153.400 de lei”, au anunțat reprezentanții IGPR în cursul acestei dimineți.

Potrivit sursei citate, mai multe detalii vor fi făcute publice la finalizarea descinderilor.

Citit 4798 ori Ultima modificare Vineri, 12 Ianuarie 2024 21:17

1 comentariu

  • postat de Iancu Jianul
    Joi, 11 Ianuarie 2024 13:16
    5.13.170.***
    ghestatul cand va fi luat pe sus de mascati, pentru neachitarea createlor din fondurile CUMINTENIEI PAMANTULUI??? 5 ani, ar trebui sa stea la brutarie cei ce-au gandit marshavia asta! Inflatia si Dobanda s-a stabilit ceva? NIKA!Prosteala! Nu mai faceti afaceri cu criminalul economic si moral roman!
    10
    4

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.