Capturați de oamenii legii

Capturați de oamenii legii
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Doi bărbați din județul Galați, pe numele cărora existau mandate de executare a unor pedepse cu închisoarea, au fost depistați de polițiști și încarcerați.

Primul dintre ei, un bărbat de 41 de ani, care avea de executat 1 an și 6 luni de închisoare, a fost găsit, pe 10 ianuarie, pe raza comunei Ivești. Bărbatul a fost depistat și reținut de polițiștii din Liești. Acesta fusese judecat și condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operaţiuni neautorizate cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, ȋn formă continuată.

Un alt bărbat, pe numele căruia exista mandat de arestare emis de Tribunalul Galați pe 9 ianuarie 2024, a mai avut doar o zi de libertate, după ce, miercuri, 10 ianuarie, a fost găsit de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale, ajutați de colegii de la Poliția Tulucești. Bărbatul de 30 de ani, din municipiul Galați, are de executat o pedeapsă de 4 ani și 8 luni de închisoare, fiind judecat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri.

Persoanele în cauză au fost conduse și încarcerate în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, pentru executarea pedepselor.

Citit 2435 ori Ultima modificare Joi, 11 Ianuarie 2024 15:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.