Galațiul, ”ras” de poliție în căutarea unei bande de hoți

Galațiul, ”ras” de poliție în căutarea unei bande de hoți
Evaluaţi acest articol
(32 voturi)

Au  fost descinderi în tot orașul, zilele trecute, echipaje de poliție de la toate secțiile din municipiu, luptători ai trupelor speciale și ofițeri din structurile de informații punând în aplicare zece mandate emise de judecători pentru probarea și prinderea unei grupări care ar fi dat mai multe spargeri de la începutul acestui an.

Vizați ar fi fost un gălățean a cărui casă ar fi fost spartă, dar și sediile a trei societăți comerciale, de unde ar fi fost sustrase mai multe bunuri. Anchetatorii vorbesc despre șapte suspecți, reținuți și duși la audieri pentru a se proba implicarea acestora în furturile reclamate. Trei dintre cei bănuiți, cu vârste de 36, 38 și 42 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore. Ion Neculai și Micu Ionuț au primit mandate de arestare preventivă după ce au fost duși în fața judecătorului de drepturi și libertăți.

Un al treilea suspect reținut, Dumitru Leonard, a fost plasat sub control judiciar. Aceeași măsură a fost dispusă de magistrați în cazul unui al patrulea suspect, care va fi supravegheat de poliție pentru următoarele 60 de zile. 

Citit 3941 ori Ultima modificare Joi, 18 Aprilie 2024 18:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.