Dosare cu greutate la Judecătoria Galaţi

Dosare cu greutate la Judecătoria Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Anul trecut, procurorii de la DNA şi DIICOT au reuşit să finalizeze câteva dosare şi să le trimită la Judecătoria Galaţi. La această instanţă s-au înregistrat cinci cauze venite de la DNA şi DIICOT, una dintre ele fiind o plângere împotriva rezoluţiei procurorului. 

Restul de dosare sunt deja în curs de judecată, iar unul a avut termen ieri. Este vorba de dosarul lui Dorin Meran, acuzat de deturnare de fonduri Phare. Dosarul cu pricina a avut ceva termene şi anul trecut, dar de fiecare dată a fost amânat, din diferite motive: ba că inculpatul nu avea apărător, ba că nu au fost citate corect toate părţile, ba că dosarul nu a ajuns la completul de judecată competent. 

Ieri, dosarul a fost pentru prima dată la noul complet de judecată ales de calculator. Ţinând cont de faptul că dosarul are aproximativ 5.000 de pagini, e clar că are nevoie de mult timp pentru studiu. Vom mai reveni şi cu alte amănunte din instanţă, atunci când se va întâmpla ceva nou în acest caz.

Doctor - acuzat de omor din culpă

Tot ieri, la aceeaşi sală de judecată, a avut termen şi o cauză înregistrată în 2006, în care un doctor de la Spitalul Judeţean „Sf. Apostol Andrei”, Mihai Stoica, este acuzat de omor din culpă. Doctorului i se reproşează, mai exact, că a părăsit sala de operaţie în timpul unei operaţii prin cezariană. Femeia care era în momentul respectiv pe masa de operaţie a decedat în urma unor complicaţii. Vom reveni cu amănunte după ce judecătorii gălăţeni vor lua o decizie în acest caz.

Citit 2891 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.