Unul dintre ucigaşii lui Alex Coca, campion la fapte penale

Unul dintre ucigaşii lui Alex Coca, campion la fapte penale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ediţiile trecute ale ziarului nostru publicam informaţii referitoare la cazul Alex Coca, tânărul ucis în bătaie anul trecut  de către un grup de indivizi teribilişti şi inconştienţi şi care nu au nici o scuză pentru fapta pe care au comis-o. După arestarea lor, cotidianul „Viaţa liberă” anunţa faptul că tinerii nu erau tocmai uşi de biserică, iar uciderea lui Alex nu a fost o banală întâmplare.

Unii dintre ei aveau deja dosare penale pentru comiterea unor infracţiuni grave. Publicarea acestor informaţii nu a rămas fără reacţie din partea mamei lui George Şovăilă, unul dintre inculpaţi, care a solicitat chiar publicarea unui drept la replică, sugerându-ne să vorbim şi despre faptele bune pe care fiul său le făcuse înainte de uciderea lui Alex.

Revenim, aşadar, la vechiul subiect cu elemente de noutate. Despre unul dintre cei trei, şi anume Lefter Mitriţă, ştiam că în afară de dosarul în care a fost condamnat deja de către Tribunalul Galaţi pentru uciderea lui Alex Coca, era cercetat penal pentru o faptă similară, comisă nu cu mult timp în urmă. Magistraţii Judecătoriei Galaţi aveau în lucru dosarul cu numărul 3527/233/2007, având ca obiect uciderea din culpă (faptă prevăzută în Codul Penal art.178), în momentul în care Alex a fost ucis. În acest caz, Lefter era cercetat pentru fapta amintită.

Elementul de noutate este acela că celor două li se mai alătură o faptă penală, pe numele lui Lefter Mitriţă existând în acest moment un dosar ce are ca obiect comiterea de infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice. Acesta se află în plină desfăşurare, iar în momentul de faţă se lămuresc încă chestiuni legate de procedură

Aşadar, încă un nod în şiragul infracţiunilor în ce-l priveşte pe criminalul cu pricina încep să fie mai multe decât am fi crezut. Greu de explicat este ce căuta respectivul în libertate, câtă vreme era acuzat deja de două fapte penale în timp ce comitea crima atroce ce a zguduit întreg oraşul.

În fotografie - Alex Coca, tânărul a cărui moarte a zguduit Galaţiul

Citit 2344 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.