Arestare cu prelungiri în dosarul morţii lui Chiaburu

Arestare cu prelungiri în dosarul morţii lui Chiaburu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În dosarul morţii lui Maricel Chiaburu, magistraţii au prelungit pe 7 martie mandatele de arestare ale celor patru indivizi trimişi în judecată pentru asasinatul comis în decembrie 2010, la restaurantul chinezesc. După cum se ştie, cei patru acuzaţi de crimă fac parte din familia Stănescu. Deşi s-a vorbit mult de rivalitatea dintre Chiaburu şi cei care acum sunt în puşcărie, Toader Vilson, zis Grafian, a spus în instanţă că este o mare minciună.

Vilson (fost Stănescu) i-a precizat magistratului că „tot internetul ştie” că el şi Chiaburu sunt prieteni de o viaţă, existând imagini înregistrate cu ei doi la ziua celui care a sfârşit înjunghiat. Printre poveştile care s-au vehiculat cel mai mult în Galaţi a fost cea care-l arăta pe Chiaburu ca fiind incendiatorul unei maşini a Stăneştilor în urmă cu mai mulţi ani. Primii arestaţi în acest dosar au fost Aurelian şi Valeriu Stănescu, după care au urmat acuzaţii din partea familiei lui Chiaburu sau Maricel Nicolau, aşa cum se numea în realitate.

Aceştia i-au indicat pe Grafian şi pe Costel Marian Stănescu, zis Ciubică, drept autorii crimei, considerând că Aurelian şi Valeriu sunt doar simple săgeţi. La câteva luni după primele arestări, procurorii au cerut şi încarcerarea ultimilor doi, care nu au recunoscut niciodată că ar fi comis crima. Ambii au ca alibi prezenţa la Urziceni la o judecată ţigănească. Acest lucru a fost tot timpul invocat, chiar şi după ce toţi patru au fost trimişi în judecată pentru crima de la restaurantul chinezesc.

Citit 3613 ori Ultima modificare Duminică, 11 Martie 2012 13:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.