Concurs pentru o nouă conducere la Penitenciarul Galaţi

Concurs pentru o nouă conducere la Penitenciarul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a scos la concurs 24 de posturi de directori pentru penitenciarele din ţară. Pe listă se regăseşte şi postul de director de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi. Funcţia de conducere este ocupat momentan de comisarul şef Ion Feodorof, care îşi doreşte să revină la unitatea din Tulcea.

Pentru conducerea Penitenciarului Galaţi şi-au anunţat candidatura cinci persoane: inspectorul Alexandru Cristian, comisarul Mihai Ştefan Vîrgolici, comisarul şef Marian Gabriel Rusu, comisarul şef Paul Purcăroiu şi comisarul Didi Miler. Cei cinci au susţinut deja testarea psihologică, în urma căreia doar patru dintre ei au obţinut calificativul admis.Mihai Ştefan Vîrgolici nu a reuşit să treacă peste această testare.

Cei rămaşi în concurs urmează să susţină un interviu pentru prezentarea proiectului de management şi o probă practică pentru evaluarea aptitudinilor manageriale. Până la finalul concursului, de problemele manageriale de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi se va ocupa în continuare comisarul şef Ion Feodorof.

Citit 5323 ori Ultima modificare Joi, 15 Martie 2012 19:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.